Ja už se z te účetní s prominutím asi po💩
Zazadano o čerpání radne dovolené mám od března. Doteď nemám na účtu, protože podle paní ucetni na to nemám narok, protože mi stále běží pracovní poměr. Nechápe rozdíl mezi řádnou dovolenou a tou klasickou nebo jak ji nazvat.
Jsem z ni už úplně na mrtvici 😤😤😤
@somalicats o čerpání, tohle je v pohodě, to neřeším. Děla to docela ranec a nechce mi to poslat. Inspektorátem jswm pohrozila a napsala mi, ze mi běží pracovni poměr a pokud ty peníze chci, ať dam vypoved
@lenulacek Tak hlavně tohle ale máš řešit se zaměstnavatelem a ne s účetní. Kontaktuj svého nadřízeného v práci s tím, že máš tenhle problém, pokud ani on nic, tak dej podnět na inspektorát práce.
@somalicats on o tom ví. Prý tomu nerozumi, ať kontaktuju ucetni. 🤯
@lenulacek Tak záleží, jaké s ním máš vztahy - pokud jinak dobré, tak bych ho upozornila na to, že účetní jedná protiprávně a že budeš nucená to nahlásit na IP, a pak s tím bude mít oplétačky on, respektive zaměstnavatel. Jinak bych už sepisovala podání na inspektorát práce.
Jak ti to teda vycházelo přesně na datumy? Kdy skončila MD a kdy jsi měla čerpat dovolenou? Kdy jsi žádala o čerpání dovolené? Jinak tohle upravuje Zákoník práce, par. 217 odst. 5. A začala bych se ohánět Inspektorátem práce.
Koukám, že všude stejný. Taky sem musela začít mávat paragrafama, abych se domohla toho, na co sem měla nárok. Účetní jsou u nás naprosto neschopné.
Dcery ucetni pred casem tvrdila,ze o tom nikdy neslysela.Uplne stejne,dovolena ,jako Ty Dokonce dceru vzala" na koberecek" k majiteli firmy,kde pred nim dceru ponizovala,ze chce frmu znicit,vytunelovat Holt lezprdelismus majiteli firmy.A to prosim dcera vysokoskolacka,soukroma firma v Praze,u firmy dcera pracovala 5 let,nikdy nemela zadnej prusvih,pracovala i zdarma prescasy A plat 20 tisic hrubeho. To si teda ale troufla,co.A neni to tak davno,pred 5 lety,takze uzasnej plat na vysokoskolacku a holt si dovolila moc.Nakonec proplaceno.Drzim palce a urcite se nenech odbyt
@lenulacek Jak jsi formulovala žádost? Pokud o proplacení, tak ano, nemáš nárok. Pokud o čerpání řádné dovolené v návaznosti na ukončení pobírání peněžité pomoci v mateřství, tak nárok na čerpání máš a asi bych jí už začala hrozit inspektorátem práce...