Ahojky,nastupuji do prace po mateřské dovolené v Praze a nemohu nic sehnat,kde by meli pracovni dobu takovou, abych stihala rano i odpoledne školku. Napadá vás něco? Mám střední s maturitou. Fast food moc nechci. Do call centra se doatat asi taky není sranda,když nemám zkušenosti.
@rakysaly moc malo informaci. Jakou mas stredni skolu? Kolik let jsi pred nastupem na RD pracovala? Delala jsi v soukromem ci statnim sektoru? Co muzes zamestnavatelum nabidnout, tedy co umis? Co te bavi?
Takhle neni jasne, jestli jsi treba zdravotni sestra, stredoskolska ucetni ci kosmeticka s maturitou.
@sudylichozrout stredni zdravotnickou mam ale sestru jsem nedelala. Pracovala jsem asi 13 let celkove. Kfc,financni poradenstvi a posledni byl sklad. Je mi 34. Hledam spis administrativu...
Tomayerka nabira sestry-administrativa a recepčni, prirpavy spisu archivace atd... koukni na jejich volna mista
Muj tata hleda asistentku-sekretarku do kancelare. Praha 8 Kobylisy. Neni to myslim cely uvazek, dalo by se to nejspis domluvit, kdy prijdes a odejdes. Chce zakladni znalost MS Office a organizacni dovednosti. Pokud mas zajem, napis zpravu.
Myslim, ze na plny uvazek takovou praci nesezenes. Budes muset asi vzit castecny. Nekde lze odejit ve 3 odpoledne a pak pracovat z domova vecer, ale to jsou spis vysokoskolske pozice :/
A nemate nekdo zkusenost s Formicou call centrem? Koukam,ze tam si smeny volim sama...
já jsem taky sestra a vracím se do zdravonictví po8 letech (dělala jsem mimo zdravotnictví)...jdu na zkrácený úvazek 0.6 a vychází to dvě 12 hod.služby za týden,což je docela dobré,dost volného času na rodinu a tak
Já bych neřekla, že je problém dostat se do call centra - naopak já měla vždycky problém se personalistů z call center zbavit. A nejenže, že zkušenosti jsem neměla žádné, ale ještě jsem jim důrazně vysvětlovala, že na tuhle práci nemám náturu ani chuť.
@rakysaly tak proc nedelas financni poradenstvi sama na sebe?
No jo no to je zkraceny uvazek a to neni sranda... zkus bankovniho poradce, tam by to mohlo klapnout...
@ajuse21 aha. To jsem nevedela🙂 A jak funguje ten adaptacni program? A muzu vedet,kolik ti nabizeji za ten castecny uvazek? Ze bych do toho sla...🙂 ja jsem hrozny strasan. Se vseho bojim. 🙂 Tes krouzim nevericne hlavou nad tim,ze jsem se nebala kdyz jsem sla na stredni a neklepaly se mi ruce pri odberech😁
@zelenaesmolda do zivnostaku se nehrnu kdyz mam rodinu...
@rakysaly budu mit 3mesice sestru skolitelku,pokud to nezvladnu tak mi adaptaci prodlouží treba na pul roku.Také po tom AP probehne přezkoušení u stanicni.Jinak s penezma to je asi vsude jiny,ja jdu do statni nemocnice,takže za tenhle pul úvazek bych mela mit cca 15tis s příplatky +jeste nepočítám do toho příplatky za noční a vikendy atd.Jinak jdu na hematoonkologii
Zkus se podívat po nabídkách práce do zubní ordinace. Ti mají většinou v pohodě pracovní dobu a peníze taky dobrý. Já jsem všeobecná sestra a v zubní ordinaci pracuju už dva roky. Pracuju od půl osmý do čtyř, v pátek do jedný, takže to mám se školku úplně na pohodu. Žádný noční, víkendy, svátky, práce pěkná a pohodová, všecko jsem se naučila za pochodu během měsíce...
@rakysaly nejak mi unika ta souvislost...
@zelenaesmolda ne kazdy mesic si clovek vydela dostatek penez. Navic pokud nemas znamou firmu,lidi ti ani dvere neotevrou. Chci mit proste tu jistotu,ze si kazdy mesic vydelam dostatecne na uziveni rodiny...
@rakysaly proc by ti meli otvirat dvere?prece nebudes chodit po baraku jak podomni prodejce :D
Pojd k nam na soud🙂