Zdravim vas. Jsem v 1 mesici a mam ve vecech, na ktere budu nebo nebudu mit narok tak trochu gulas. Po skole jsem nastoupila 1.11.2010 do zamestnani, to jsem dohodou ukoncila 31.8.2013, mesic jsem byla v pracovni neschopnosti, mesic na uradu prace. 22.10.2013 jsem nastoupila do noveho zamestnani, kde mi konci 22.1.14 zkusebni doba a 31.3. 14 smlouva na urcito. Par dni pred tim, nez jsem zjistila, ze jsem tehotna, jsem chtela praci opustit a nastoupit v jinem zamestnani jako brigadnice, coz by byla asi ted hloupost, ze? Jsem provdana a to za cizince, byla bych rada, kdybi mi nekdo trosku osvetlil, jak ve vecech tykajicich se uradu a zamestnani dal postupovat. Dekuju moc
Ahoj, dekuju moc za odpoved... A jeste se zeptam, kdyz mi toho 31.3 ukonci smlouvu, protoze jestli se to provali, tak s tim pocitam, vejdu se jeste do te ochranne lhuty? Tusim, ze je 180 dni? V tom breznu budu zhruba ve 4. mesici. Nevim presne, jsem teprve objednana k doktorce.
@matous24 Ta ochranná lhůta je 180 dní. To znamená, že když ti skončí smlouva do 180 dní před tím, než bys měla nastoupit na MD (tj. 6-8 týdnů před termínem), máš nárok na PPM. Nevím, kdy přesně máš termín, ale jestli budeš ve 4. měsíci, mělo by ti to vyjít
Tak to jsem rada... Dekuju moc!!!
Ahojky. Určitě bych zůstala v té práci dokud to půjde. Abys měla nárok na mateřskou ( na ni se nastupuje 6-8,týdnu před porodem) musíš být zaměstnaná. Jinak nárok na rodičovskou máš pokud máš oddelano 270 dni za poslední. 2 roky. Za tu dobu musí být placeno sociální a zdravotní. Jinak pokud by nebylo odpracovano může nse vzít rodicak na přítele, ci manžela. Musí být uveden v rodném listě dítěte jako otec..