Dobry vecer,potrebovala bych se zeptat ... Pred mesicem mi prisel dopis o schvaleni rodicovskeho prispevku,ale penizky stale nikde. Kdy mi prijdou prvni penizky? Jeste ted v breznu a nebo az v dubnu? Materskou jsem koncila 27.2.2015,tak vubec nevim kdy by meli dorazit ☹ Moc dekuji za odpovedi.
tak v březnu ti může maximálně přijít částka za ten jeden den v únoru 28.2., za březen je logické že ti to dojde v dubnu, když se vyplácí vždy vše zpětně.
Asi záleží na tom kolik jsi měla mateřskou. Mě totiž za ten měsíc co jsem končila mateřskou, bylo to ani ne v půlce měsíce, poslali z RP jen malou část s tím, že celková částka za měsíc (mateřská + část RP) nemůže být vyšší než 11500 u dvouleté varianty. Takže mi poslali asi 3 tisíce a další měsíce už normálně 11500.
Moc dekuji za odpovedi. Kdyz nad tim ted tak premyslim, je to vlastne logicke ze mi dojdou az v tom dubnu 😔 Jen mne asi trochu zmatl ten dopis a to datum 1.3.2015 🙂 Jeste jednou dekuji
Dobrý večer, řekla bych, že by to mělo být tak, že pokud jste mateřskou končila 27.2. 2015, tak peníze za únorovou mateřskou Vám došly teď v březnu. A rodičovský příspěvek za březen, Vám dojde v dubnu ( mě chodí vždy 9. v měsíci, ale to je různé, podle toho kdy to ve Vašem kraji odesílají ) 🙂