Holky asi blbá otázka,ale co vsechno potřebuju sebou když se chci zaregistrovat na úřadu prace po skončení rodičovské dovolené? Nikdy jsem tam nebyla ale situace si to tentokrát vyžaduje,rodicak skončil a do prace se vrátit nemůžu,ukončila jsem to dohodou....
Já jsem se byla přihlásit teď v září a chtěli po mě vyplněnou žádost, výpověď z práce, potvrzení o zdanitelných příjmech z bývalé práce a občanku. Na sociálku jsem nemusela.To si prý vyžádají. Pokud jsi ale ještě nikdy nebyla na pracáku,tak by jsem si určitě vzala i doklad o nejvyšším vzdělání. Jinak přeji hodně štěstí při hledání nového zaměstnání.
Prvni si zajdi na socialni usek, kde Ti daji potvrzeni o vyssi a delce rodicovskych prispevku. Ja uz na UP kdysi byla, takze mozna proto po me ted nechteli doklad o nejvyssim dokoncenem vzdelani (vyucni, maturitni list, diplom). Tu po me poprve chteli. Vyplnis si zadost a spolu takto odevzdas 🙂 zaregistrujes se a oni ti pak uz treba povi, co jeste mas dolozit a prilezitostne treba zanest 🙂