Holky nevíte někdo jestli mám narok na čerpání z roku 2020 ?dekuji
Nevíme 🤔😄
@lenulacek Mas. Pozadala si pri prechodu na RD o radne cerpani?
@jelenice_zavodnice no praveze ucetni měla silene kecy. Tak jsem to pak v roce 2020 neřešila, teď jsem se ukecat nenechala, poslala dopis s cervenym pruhem jak mi poradili na inspektorátu práce. Stejne měla kecy ale pohrozila jsem ji tím inspektorátem. Už to mám na účtu.
@betelgeuzz jezis pardon, to bylo úplně ve spěchu 😃
V 12/19 jsem porodila dceru.
Řádnou dovolenou jsem nevyceroala protože měla ucetni kecy a mě se to pak nechtělo řešit. V 11/21 jsem porodila syna, ted jsem presla z Md na RD, ale ted jsem se nenechala a řádnou dovolenou mám vyplacenou na účtu.
Jenže kamarádka mě nahlodala a říkala mi, ze bych teoreticky měla mít vyplaceno i z toho roku 2020.
@drep jestli si si pisemne zadala o proplaceni zbyle dovolne - tak by v tom mela byt kazda zbyla dovolene tj. na nejaky 1 den rok 2021 a 1 den rok 2020 se nehraje - proste tam mas dovoleny 2 dny a basta. Neco jako kraceni lonske dovolene za apsence v letosnim roce neexistuje. Jestli ti nehrajou dny pozadej o napraveni chyby a dopocitani spatne zpocitane mzdy - tusim ze promlceci hluta chybne mzdy je 3 roky takze na reklamaci mas cas
A jak to máme vědět, když nenapíšeš žádné konkrétní informace? Pracuješ? jseš na mateřské? od kdy do kdy? A z roku 2020 je už dost dlouho, to jsi nevyčerpala?