Dobry den,maminky chtela bych si privydelavat pri materske. Rada bych prodavala obleceni,ktere bych pak zkusila prodavat. Musela bych prodavat pres internet,nemela bych prostory prodavat doma aby mi nekdo chodil primo domu. Takze bych nafotila a davala na internet a zkusila prodavat. Myslite ze by me to mohlo uzivit? Dekuji za vase nazory at jsou jakekoliv 🙂
Bylo by to ze zruseneho second handu od jedne pani takze zbozi bych prvne videla nez bych koupila. Pocitam s tim,ze do toho padnou nejake penize a nez se mi to vrati bude to chvili trvat. Treba se mi to taly nevrati. Cas to zabere,ted jsem.tridila satnik a nez sem to nafotila a kdyz nekdo neco chtel tak sem to premerila. Je to ze zacatku dost narocne to chapu. Ale treba by to nejakou korunu k materske.prineslo a hned by to bylo lepsi 🙂
@adela01 Hodně záleží, co by to bylo za oblečení. Nevím, zda to může uživit, ale na přilepšenou by to mohlo být fajn. 😉 A taky to chce trpělivost, než se něco prodá, měla byste v tom uložené peníze. Počítejte taky s tím, že to zabere docela dost času, nafocení, přeměřování.