Ahojte holky,
mám dotaz...dostala jsem do mailu nabídku přívydělku od firmy JUST. Slyšela jsem jen samou chválu natuhle firmu, ale jediný co mě teda docela šokovalo, je cena za registraci 2.500 😲 , docela bych chtěla vyzkoušet jejich přípravky, ale nevím, nevím, nějak se mi nechce platit (zatím) za registraci tak šílený peníze.
Ráda bych vyzkoušela Tymiánový krém, levandulový krém a levandulový olej 🙂
ahojki chodím tady na konika už hodně dlouho,mám 2,5 letého syna a just jsem začala používat asi v jeho 3 měsících,konkrétně tymianovou mast a eucasol.Ted jsem se zaregistrovala k justu v únoru kdy měli akci ,registrace pouze za 1000kč ale výrobky co jsem touto registrací získala,a plně je využívám jsou asi za 5000kč,a opravdu kvalitní,stačí malinko .Pokud budeš chtít klidně mi můžeš nechat zprávičku a just ti objednám a pošlu poštou,ted ho taky budu posílat holkám kamarádkám do čech,co se známe tady s koníku a jezdíme s dětmi na dovči.
@wamp22 ja delam,kdyztak pisni do zpravy,jinak v unoru te uv
Kdyby nekdo potreboval poradit jaky prirodni produkt z Justu by potreboval, tak just delam jiz nekolik let. 😉
kolik ten krém tak stojí?
Díky Em
@wamp22 Dobrý den,
vím že už jdu asi s křížkem po funusu, ale stejně si dovolím odpovědět na tento dotaz.
2500 se neplatí Justu za registraci, registrace je zdarma. Tato částka se platí za kufr produktů, které si každý nový poradce musí pořídit, celková hodnota produktů je myslím 5500. Tyto produkty jsou určené na vyzkoušení novým poradcům, aby věděli, co nabízejí, jaké účinky mohou čekat a naučili se je používat.
S pozdravem Kateřina
Ahoj, máme vyzkoušenou tymiánovou mast a slézovou kuličku a nedám dopustit.... Vážně uvažuji, že se stanu dealerem....
U nás prodává jedna paní 🙂 Co by jsi chtěla konkrétně?