ahoj maminky,jsem na md a hledam nejaky prividelek z domu.narazila jsem na plneni obalej a nadepisovani obalek.zarazilo mne ze pri registraci chteji vzdy jednorazovy poplatek ktery ma potom firma vracet.je mi jasne ze zaslany material na vykon cinnosti neco stoji ale v dnesni dobe podvodu se bojim ze naletim.mate nektera nejakou zkusenost?dekuji
NEEE ! Je to podvod, už jsem takto taky kdysi naletěla. Neplat nikdy nic předem ! ☹
Mne se prave nechce nic platit predem proto se touto cestou informuji a je to tak jak si myslim:( podvod je to hrozne
@katerina1992 Co vím, tak obálky jsou všeobecně podvod vždy. ☹
Ahoj, pokud máš k dispozici PC a měla by jsi zájem o propagaci výrobků, více info bych ti zaslala do zprávy 🙂
@pichoval a můžu poprosit taky o info. Děkuji
@88martina88 píši IZ
Já nemůžu dopustit na tento přivýdělek: www.extra.privydelekzdomova.cz
Vše probíhá v teple domova u pc a pěkné přivýdělky jsou již první měsíc, pokud tomu věnujete i více času, dá se tím slušně uživit 🙂
@marcii84 Jak uvěřit někomu, kdo nemá na stránkách nic.., - žádný kontakt, žádné reference, nic o tom, oč se vlastně jedná?....
Moji rodiče domácí práci měli, montovali propisovací tužky, výdělek takový, že se ani o výdělku hovořit nedalo
My domácí práci máme, bohužel poslední roky už opravdu nárazovou, ale rozhodně mohu o výdělku hovořit, protože kdybychom byli nezmaři, tak výdělek je opravdu slušný, ovšem jsou výpadky v zakázkách, tudíž tomu již nějaký ten pátek není. Ale víme, že odevzdáme práci a dostaneme peníze
@pichoval mužů taky více informaci?
Rozhodně bych nešla do něčeho, kde ti ještě nedali vydělat ani korunu a už chtějí platit. Pro zaběhlou firmu by materiál na plnění obálek vyšel na minimální náklad a pochybuji, že by měli zapotřebí vypadat pochybně a chtít na začátek platbu. To je podle mne až do očí bijící. Občas se doma dělají třeba přepisy nahrávek mystery shoppingu. Nic jiného na doma jsem nenašla, takže jezdím dělat při MD inventury.