Dobrý den milé maminky. Ani ne za měsíc očekáváme narození našeho vytouženého miminka. Bohužel koronavirová situace nám nepřeje a musím si začít přivydělávat, protože na zlepšení to v nejbližší době nevypadá. Ráda bych se teda zeptala na tipy, případně nabídky na práci z domu. Nemám hlídání pro miminko. Děkuji mnohokrát za odpovědi.
@j.a.n.i jsem učitelka.
@strachotova a co učíš? Já bych se primárně zeptala ve škole, můžou potřebovat nějaké přípravy tématických plánů, grantů či jiné administrativy (taky mám naprosto “ne-home office” práci a přesto mi něco našli). Co zkusit doučování? Hlídání dětí? Korektury? Překlady?
Učím na prvním stupni, primárně ve škole mi nic nedají na doma. Přestože by pro mě práce byla, ale naše ředitelka to neuznává. Takže mě odpálkovala. Doučování bylo první, co jsem si hledala, jenže nebydlím ve městě a nikdo nechce dojíždět k nám, hlídání mám v merku, ale zatím nic 🙂. Korektury mám taky projeté, ale zatím taky nic.
@strachotova Zkusit se nekde upichnout na pripravu projektu, virtuální asistentka...
@strachotova a doucovanie online?
@j.a.n.i díky za tip 🙂
@strachotova Máte ráda bylinky a produkty z nich? Máte FCB a máte spoustu kamarádek se kteří byste se o ne podělila? Měla bych pro Vás tip. Pokud budete chtít, tak se ozvěte.
@strachotova Záleží co umis, ideální je odpichnout se od toho.