Ahojky,jsem na mateřské dovolené a uvažuji o přivýdělku s firmou TNS AISA my MAP.Ráda bych věděla vaše názoru případně vaše zkušenosti s touto firmou.Díky
Nemám s tím žádné zkušenosti tak se potřebuju jen zeptat jestli se to vyplatí.Dá se na tom aspoň něco vydělat?Spíš jde o to že chtějí poslat poštou osobní údaje (např.rodné číslo,číslo bankovního účtu atd.).Jsou v tomto směru spolehlivý?
@fire85 no ono to není ze dne na den, je potřeba trošku počkat. Měla jsem zpočátku jenom pár zákaznic, ale časem se to rozrostlo, ta řekla tamté, někdo se někde zmínil atd. Momentálně to mám tak, že mám pro sebe a rodinu veškerou kosmetiku zadarmo a ještě něco navíc. Pravda, kdybych neutrácela, mohla bych mít víc 😎 😀
já ty dotazníky vyplňuji asi měsíc. vydělala jsem si 110 korun🙂 ale lepší než nic. potřebovala bych si ještě nějak přivydělat, ale nechce se mi nic prodávat.....
My vyplňujeme s manželem,je to sice pár korun,ale lepší než nic...sem tam přijde nějaká nabídka na delší výzkum a to jsou pak několikastovkové výdělky.
Nic to nestojí,jen pár minut času a každá koruna se hodí.Zaplatili pokaždé všechno a nikdy nebyly žádné problémy 😉
A jinak co se týká zaslat osobní údaje poštou,tak my nic neposílali,domluvili jsme si přímo schůzku s pracovnicí od nich a s tou jsme to všechno v cukrárně vyřešili.
Spolupracujeme s AISOU už téměř 4 roky,byla jsem těhotná s první dcerou,když jsme začínali.
taky bych nejakou praci na doma uvitala,ale narazim jen na samy prodej 😉 ☹
dotazniky jsou do kvetna pozastavene,takze pro nove prichozi nema ted vyznam 😉
Holky a nevíte o nějakým jiným přivýdělku kromě prodeje? ☹ 😉
Ahoj ja vyplnujem u nich od roku2007 a naozaj tam nnezarobis nejak extra velke prachy, obcas 100 obcas 400 podla toho kolko dotaznikov ti poslu, poradim ti prihlas si na domacnost aj manzela a alebo este dakych pribuznich. Mas tak vacsiu sancu ze vam poslu dotaznik 😉, inak su ozaj spolahlivý, ziadny problem som s nimi nemala co sa tyka rod.cisla ci bank.uctu. a peniaze posielaju aspon mne zaciatkom mesiaca 3-4 ako to vinde. Kazda kačka dobrá..
S těmi dotazníky nevím nevím, jsem registrovaná asi na pěti portálech a něco málo vydělám jenom na dvou z nich. Měsíčně je to kolem 400,-, ale někdy míň. Taky jsem dělala oriflame a avon, ale víc jsem utratila než vydělala 😖 a dneska už to dělá snad každej, tak mi to moc výnosný nepřijde. Nějak pořád nemůžu na žádnej pořádnej přivýdělek narazit a formu nákup-prodej dělat nechci.
Já jsem zaregistrovaná u dvou firem, ale dotazníky skoro nechodí:( Žádný výdělek! Slyšeli jste o Talk Fusion? Je to novinka na trhu. Sice nejdříve musíte investovat, ale provize stojí za to a chodí kažý týden na Váš účet!!!
Souhlasím s Romčou, mám přivýdělek, kde si měsíčně přivydělám 5-8 tisíc, jak kdy a taky jak pracuji...letos mi firma přispěla 6 tisíc na dovču....
NIkomu nic nenutím, neobcházím s katalogem,. protože jsem na MD, pracuji z 90% na internetu...
Ono se řekne, nechci nic prodávat (Ale taky záleží na komoditě), jenže kde sehnat seriózní přivýdělek v dnešní době bez MLM, prodeje apod.?? Jestli o nějakém víte, sem s ním 😀 dotazníky?? Někomu 100,- jako přivýdělek měsíčně stačí, ale bohužel někdo je v situaci, kdy hledá, kdy by k rodičáku dal aspoň 2 tisíce apod.
já jsem spokojená s tím s čím Ilonap 😉 peníze hned na účtě a dřina žádná, seriózní prácička 🙂 a zisky záleží jen na Vás kolik tomu dáte času.... 😵
vyplnuju dotazníky přes net,na mateřské nejsem ,ale je to výdělek asi po 100 za měsíc.záleží kolik ti pošlou dotazníků.
jinak měli ještě nabídku na tazatele,ale to už není práce z domu,ale chodit po lidech/ obchodech.