Přivýdělek k rodičovskému příspěvku. Co je lepší DPP nebo DPČ?

lusinek12
7. zář 2021

Dobry den
Zeny ( maminky) prosim kdo poradi jsem do listopadu na rodicovske malou my vzaly od zari do skolky a ja hledam brigadu ale kterou smlouvu podepsat ktera je pro me lepsi..??
Dohoda o provedeni prace nebo dohoda o pracovni činnosti..?? A jaky je mezi zim rozdil nejak se porad v tom ttracim dekuji..

zelenaesmolda
7. zář 2021

@lusinek12
my vzaly...hlavne proboha nedoucuj cestinu a az budes psat CV tak si ho nech nekym zkontrolovat.

cikitkapb
7. zář 2021

@lusinek12 Sorry za tu kousavou odpověď, ale s internetem očividně umíš, když jsi našla tuhle stránku. Stejně očividně zvládneš číst, když jsi tohle zvládla napsat. Jako jasně, s písemným projevem už je to horší, ale to není předmětem diskuze. Zkoušela jsi třeba Google.com? Tam se dočteš všechno, co potřebuješ vědět, najdeš tam vysvětlené rozdíly mezi DPP a DPČ. A snáze se podle toho rozhodneš. Navíc nebudeš muset listovat mezi tolika nekompletními odpověďmi.

marlendyetrich
7. zář 2021

rozhodně DPP není tam žádná výpovědní lhůta, max 300h ročně, a socku a zdrávku platíš jen když budeš mít víc než 10 000,- měsíčně.

j.a.n.i
7. zář 2021

@marlendyetrich JO a žádný nárok na OČR, když bude potřebovat být s nemocným dítkem doma, žádná nemocenská, když bude marodit, žádná dovolená...

lusinek12
autor
7. zář 2021

@j.a.n.i tak to je mi jasné kdyz js na brigade ale dekuji vam za odpovedi radsi si to najdu příště na netu nez se tady na něco ptát... Fakt diky vsem.. :/

j.a.n.i
7. zář 2021

@lusinek12 Tak si to najdi, když nejsi schopna normálně komunikovat.