Přivýdělek k rodičovské. Je tady někdo, kdo má zkušenost, a jakou?

26. led 2023

Krásný den,
chtěla bych si v dnešní mizerné době přivydělat k rodičovské dovolené nějaký peníz navíc. Nabídek je spousta a když už mě nějaká nabídka zaujme, přečtu si recenze a zjistím, že to jsou šmejdi, nebo vyžadují nějaké vklady. Jenže já si potrebuji přivydělat, né investovat že ano ,😁. Tak se ptám, je tu někdo, kdo si vydělává z domu při rodičovske a jak? Kolik mu to zabere denně času? Ta každé info předem děkuji 🙏😊

squezy
26. led 2023

Ja behem RD pracovala pro soucasneho zaměstnavatele, 100% home office, ale prostě to šlo. Napadaji me brigady ve fast foodech, v Lidlu, pak třeba nabidni na FB skupinach hlidani zviratek, popřípadě i děti, když by někdo potřeboval děti vyzvedávat třeba ze skoly a doprovod na kroužky. Pravidelne uklidy domácnosti, klidně jeden barak denne na par hodin, ale to na FB ted hodně vidím, že lidi poptávají.

autor
26. led 2023

@squezy právě se od dcery neutrhnu, je ještě malinká a hlídání nemám. Jesle pouze soukromé, takže co bych vydělala bych dala za to, jestli ne víc a to nepotřebuji. Ale moc děkuji 😊

rnika
26. led 2023

Úklid, především večer. Když dorazí chlap domu.

fatal_error
26. led 2023

zkousela jsi se ptat sveho zamestnavatele, u ktereho jsi na rodicovske, jestli by neslo trochu neco administrativniho z domova? u nas to behem prvni rodicovske z domova neslo, dochazela jsem 1 az 2 v tydnu, na dalsi rodicovske uz jsem nemela hlidani, takze to vubec neslo (to jsem mela jiny privydelek odjinud), ale u zamestnavatele se toho behem covidu dost zmenilo a ted uz vim, ze na dalsi rodicovske to z domova pujde. na par hodin tydne nejaka narazova administrativa.
takze klidne se mohlo neco zmenit i u vas, urcite se zeptej.

hezz17
26. led 2023

Nosila jsem 1x tydne letaky. S ditetem v kocare nebo sama kdyz s nim byl muz doma.

takyjedna
26. led 2023

Dvakrát týdně jsem uklízela schody v paneláku.

kytickaaa
26. led 2023

Koukni na jobs a pozice vyloženě na MD -HO

autor
26. led 2023

@rnika chlap je doma jen o víkendu právě, a to zas chceme aspoň ten víkend trávit společně čas jestli chápete 😊
Jinak všem děkuji za tip.

kytickaaa
26. led 2023

To je pak těžké no… koukni na ten jobs, před pár měsíci tam něco z domova bylo no, ale počítej, že když to je přes tel, tak nemůžeš běhat k malé..