Ahojky holky.Hledám k rodičáku nějaký přivýdělek.Práce a nových výzev se nebojím a mám ochotu se učit novým věcem.Jen bych chtěla vydělávat ne prodělávat a každý druhý inzerát je buď TianDe,Global3000,Nu Skin, Essence nebo dotazníky,tak by mě zajímalo jestli někdo něco z toho děláte, případně co děláte jiného a vydělává Vám to?Předem děkuji za odpovědi☺️
Nepíšeš, kolik umíš jazyků, jaké máš vzdělání, praxi, co umíš na Pc, co jsi dělala před mateřskou.Těžko ti např. někdo se znalostí několika jazyků, kdo si přivydělává překladem, bude radit. Taková šikovná účetní si najde přivýdělek okamžitě. Popřemýšlej, co umíš a co můžeš nabídnout.
Pre call centrum môžeš robiť z domu.A nepotrebuješ nic extra len počítač a sluchátka s mikrofon.Privydelek je to fajn
Spoluzacka děla Nu Skin a má to jako praci na plny uvazek … ale teda myslis si, ze je to jak s podobnyma letadlama, zvládne to jen par lidi a chce to mít dispozice… já bych se vybodla má tyhle letadlový nabídky a šla do něčeho co umíš- pokud to jde využít.… případně celkem teď frčí, ze se často hledá někdo na pravidelný úklid domu/bytu- tak jestli ti ma kdo pohlidat ?
Tak to dost záleží co umíš