ahojky přišla vám už rodičovská já tedy nemám tu skartu.
Já Skartu nemám a místo 8. (cca kolem chodila) mi na účet došla 12.10. V pátek mi na sociálce řekli, že mají nějaké změny v zasílání a budou posílat (z nějakého jiného místa) buď 10. nebo 20., tak možná na tebe vyšel ten 2. termín.
Já se tam byla zeptat, protože jsem peníze už taky potřebovala (měli jsme nějaké zpoždění s placením) a řekli mi tam toto.
Ráno v pátek na účtu ještě nebyly, odpoledne došly.
S-kartu nemám, protože mi už s rodičákem pomalu končíme (ještě jedna a konec).
Třeba už Ti taky platba dorazila.
Já jsem sice z Mělníka,ale paní na socce mi říkala,že právě kvůli skartám jim celý systém blbne.Mělník kvůli tomu naopak začal platby posílat o několik dní dřív,aby stihly dorazit,tak jak jsou lidi zvyklý.
Me taky prisla mnohem pozdeji nez drive. Jde to pres Sporitelnu a to cele brzdi... 😠
Skartu nemám a rodičák mi přišel normálně
já jsem tedy z JČ a mateřskou ještě nemam 😒
Já jsem z Jablonce, Skartu nemám (teda pořád nějak nechápu proč jí někdo má a někdo ne) a rodičák dorazil dnes. Mně tedy chodí pravidelně 16. 😉
Já jsem z Jbc, Skartu zatím nemám, do konce příštího týdne si pro ní musím dojít a přišel mi rodičák až teprve dneska, tzn. asi o 5 dní déle. 🙄
Ahoj, jsem z Chomutova, chci se zeptat, jestli už vám přišly peníze na sKarty, normálně chodí kolem 8, kdo kartu nemá, už je měl v pá a já pořád čekam.. Jak jste na tom?
Jsem z okr. Děčín, Skartu mám,ale peníze mi chodí na můj účet a ísto 6. v měsíci mi chodí peníze kolem 12.-jak kdy 😠 😠 😠 Takže taky jetě nemám
Okres Česká Lípa, s kartou to teď chodí kolem 20., někdy dřív.
Skartu mám a nepřišla 😉