Chtěla bych se zeptat, zda Vám tento měsíc přišla už nemocenská?
včera
Tak to nevím, kde se toulají mně?! 🙂
Mě taky ještě nepřišla, volala jsem si na naší sociálku a řekly mi že papír na peníze dostaly až 9.října a to ten papír měla naše účetní v práci od 30.září, tak by mě zajímalo co s tím dělala týden než to poslala.. Peníze mám čekat příští týden, jinak jsem měla vždy 15tého na účtě 🙂
@lenkawedding zavolej si na na vaší sociálku, a zeptej se kdy ti pošlou peníze 🙂
já jsem měla na účtě peníze dne 8.10 a vyřizuji si to sama. Pokud se chcete vyhnout těmto problémům, lístek na peníze posílejte na adresu OSSZ(dle firmy)sami a kopii pošlete účetní do práce.Podle zákona máte možnost si to vyřizovat sami, akorát musíte dodržovat den poslání na OSSZ ,což je vždy 1. následujícího měsíce....dřív ne, ikdyž lístek dostanete od doktora např. 28 daného měsíce.Zjistěte si u účetní danou adresu OSSZ, ve velkých městech je více poboček🙂
@lenkawedding taky je ještě nemám na učtě 😒
Ahojky holky, je tu někdo komu ještě nepřišly peníze za říjen? Posílám si to sama došlo to tam sice až 13.11 ale už bych ty peníze fakt chtěla, protože od 1.12 už mají papír na peníze za listopad :/
Ano,dneska 🙂