Pražská správa sociálního zabezpečení, pí. Malá

ludul
5. kvě 2015

Holky, mám problém s neschopenkou - zaměstnavatel - resp. firma, která pro mého zaměstnavatele zpracovává mzdy mi špatně vyplnila přílohu k neschopence a všichni od toho dávají ruce pryč....Nemáte prosím někdo kontakt na pí. Malou z ČSSZ - Trojská 1997/13a, 182 00 Praha 8 - má moji neschopenku na starosti, ale volala mi ze skrytého čísla a nemám ji jak kontaktovat...

ssandy
5. kvě 2015

Zkusila bych zavolat na ústřednu a nechat se spojit, normálně to funguje, ale až zítra ráno, teď už tam nikdo nebude.

ludul
autor
5. kvě 2015

@ssandy ono je tam problém se tam dovolat...už jsem tam nechala přes 400 kč za tel a jen dneska jsem strávila na jejich záznamníku téměr 50 minut :-/

ssandy
5. kvě 2015

@ludul a nemůžeš poprosit, ať ti dají linku přímo na paní? Já nevím, běžně tam volám a nikdy se mi to nestalo, samozřejmě může být mimo kancl nebo nemocná, tak to nezvedá, ale to by ti řekli.

ludul
autor
5. kvě 2015

@ssandy problém je, že se nemůžu dovolat ani na tu infolinku - vždy je přede mnou tuna lidí a jen čekám na záznamníku☹ přemýšlím, že tam zítra zajdu osobně....už mě to vážně štve, na neschopence jsem od 18.2 a od cssz ani koruna...

ssandy
5. kvě 2015

283 104 xxx, místo xxx zkus vytočit náhodné trojčíslí a řekni, že ses spletla, ať ti řeknou koncovku na tu Malou. Každej tam má interní telefonní seznam.

j.a.n.i
5. kvě 2015

@ludul Zkusila bych +420 283 104 702 to by mělo být na vedoucí nemocenského pojištění.

ludul
autor
5. kvě 2015

@j.a.n.i mám v plánu tam volat zítra, snad se dovolám 🙂

ludul
autor
6. kvě 2015

holky, tak jsem zkoušela 283104 703 a 703 a přehodilo mě to na tu jejich automatickou linku .- takže jsem rovnou volala tomu jejich řediteli a asistentka moji platbu za neschopenku za 3/2015 prověří u příslušné osoby...tak snad se něco konečně začne dít...už jsem z toho vyždímaná...

glimmer
12. kvě 2015

zkus 283 104 181 - 182 to je přímo na nemocenské oddělení .... já tam volám také skoro pořád, protože jsem od 2.3. na PN a ještě jsem nedostala peníze za 3/2015 ... ☹

ludul
autor
12. kvě 2015

@glimmer už jsem se tam dovolala, ve středu mi řekli, že je to už ok a dají příkaz k zaplacení penez, ale stále nemám peníze za 3/2015 a o 4/2015 ani nemluvím...

glimmer
12. kvě 2015

@ludul mě říkala paní, že když dají popud k vyplacení částky, tak to trvá cca 7 - 10 dní než peníze přijdou. Myslím, že budu ráda, když v květnu dostanu za 3/2015 a o dubnu a dalších měsících ani nemluvím ☹ ale u mě to je chyba účetní a ne sociálky ☹

j.a.n.i
12. kvě 2015

@ludul Ale zas pokud už se vyřešil onen problém s blbou přílohou, tak předpokládám, že zbytek budeš mít v rychlém sledu, protože už nic nebude bránit vyplacení 😉 i když tedy na 4/2015 je celkem brzo, mě to chodilo tak 20 - 24, taky z Trojské.

ludul
autor
13. kvě 2015

@j.a.n.i na to, že minulou středu mi řekla paní po tel, že ten den dá pokyn k proplacení peněz za 3/2015 a dodnes na účtu nic, tak to mi teda moc rychlé nepříjde...pak to v tomhle státě má fungovat☹

ludul
autor
13. kvě 2015

tak holky, dnes ráno jsem opět volala na ředitelství ČSSZ a mluvila s asistentkou ředitele a hle o 1,5 hodinu později mám peníze na účtě 🙂

glimmer
13. kvě 2015

@ludul tak to blahopřeji ... já tam volala taky, dovolala jsem se kupodivu hned na poprvé ... a paní mi říkala, že to je stále ve zpracování, protože tam účetní blbě vyplnila nějakou přílohu a že jim to zatím neposlala opravený a o tom, že tam lístek na peníze za 3/2015 přišel od naší účetní až 4.5.2015 (já jí ho posílala 1.4.2015) tak o tom už ani nemluvím ... ☹

j.a.n.i
13. kvě 2015

@ludul Tak to žes mluvila s asistentkou ředitele fakt nemá nic společného, že se peníze za 1,5 hodiny objeví na účtě, protože to znamená že už je tou dobou dávno měla tvoje banka a čekalo to na připsání. A jinak pokud dávala paní pokyn na výplatu minulou středu, tak to odpovídá, protože když ona dá pokyn, tak to ještě někdo autorizuje a pak to systém předává na centrální k vyplacení, to není jak když něco ty zadáš do IB... ještě byl v pátek svátek a to nic nejede...

j.a.n.i
13. kvě 2015

@glimmer Tak už je posíláš rovnou, ne 😉

glimmer
13. kvě 2015

@j.a.n.i jj za duben jo, ale za březen jsem to posílala ještě účetní ... teď čekám já i na sociálce kdy jim účetní pošle tu opravenou přílohu ... no jsem z toho už otrávená ☹

j.a.n.i
13. kvě 2015

@glimmer TO celkem chápu, protože ta příloha blokuje vyplacení všeho ☹

ludul
autor
13. kvě 2015

@j.a.n.i moje banka peníze sve neměla, kdybych neměla kontakty ve své bance a dřív bych tam nepracovala, taky bych si to myslela....ČSSZ mi poslala peníze dnes - přesně 1hod 35 min po mojí urgenci .... potvrzeno mojí bankou 🙂 ano systém schvalování může trvat několik dnů, ale peníze na můj účet byly poslány až dnes....