Jsem zamestnana na dobu urcitou do 31.7 ,ale zamestnavatel zatim nevi a neni schopny mi rict jestli mi smlouvu prodlouzi. Tak nevim jestli si mam hledat jinde nebo cekat. Vim, ze mi to muze rict i den pred ukoncenim, ale jsem samozivitelka a potrebuji se dle toho zaridit.. ..nevim jestli mam zacit rozesilat zivotopisy nebo cekat.
Tohle ti nikdo fakt neřekne, nemáme křišťálovou kouli. Já bych s hledáním začala, takové jednání není moc solidní a představa, že ti řekne 30.7., že už tě nechce... Skončit 31.7. můžeš i ty, když si něco najdeš a on tě bude chtít. Takže hledat začni a uvidíš, třeba najdeš lepší.
Tak kristalovou kouli nema nikdo. Spis me dnes trosku zklamalo to jednani....
Hledala bych si neco jinyho a mela zadni vratka
Hele tohle jednání je divný a pokud to tak je, tak se koukni jinde. Může se stát, že najdeš fajn příležitost a budeš ráda za změnu :o)
@marleen32 Hledala bych i jinde. Nemáš co ztratit - buď v mezičase najdeš zajímavější příležitost nebo na tom budeš tak, jako teď - uvidíš, jak bude v tom létě. Stejně ti v tom lítá výpovědní lhůta a nebo můžeš potom prostě oznámit, že ti končí smlouva a ty s prodloužením nepočítáš.
Už kvůli tomu jednání bych hledala jinde.nechtela bych pracovat u nesolidního zaměstnavatele
@brunetka11 nebude mít výpovědní dobu, smlouva prostě skončí.
@emamaira pokud by si našla novou práci do konce dubna a chtěla odejít do konce června, pak ano
@brunetka11 pokud to myslíš takhle, tak ano.
Tak nic nezkazíš tím, když životopis pošleš, třeba najdeš ještě někde lepší místo než je stávající...