Ahoj,
Chtěla bych se zeptat. Hledám si aktivně práci v obchodě. Celý týden chodím po městě a ptám se v prodejnách na práci prodavačky. Myslíte že by se se mnou někdo bavil i zítra? Tj. V neděli? Mám tady ještě za rohem hrušku a zítra mají otevřeno. Myslíte že tam bude i vedoucí??. Hledám rychle a cokoliv. Jelikož potřebuji jen ranní abych se stihla vystřídat s chlapem u syna. Momentálně budu šťastná jak mě vezmou kdekoliv.
@janapetrvalska děkuji 😊 zajdu se asi alespoň zeptat jestli vůbec berou třeba prodavačky budou vědět 😊
@marketa2712 Co jsem tady vycetla, tak Hruska ma otresne mzdove podminky... Psalo to tady opakovane dost holek.
A jak tady má někdo vědět, jestli má vedoucí v nějaké Hrušce čert ví kde, zrovna v neděli směnu? To jsou inteligentní dotazy!
@marketa2712 pokud nekoho v retezcich hledaji, maji to casto vypsano na prodejnach nebo na webu. Osobne doporucuji se podivat na web a poslat na mail zivotopis s motivacnim dopisem, doporucuji si dat zalezet na obojim. Pokud budes mluvit s vedouci, je rovnez dobre predat zivotopis a motivacni dopis, ktery by byl vseobecny treba. U zivotopisu doporucuji prilozit foto, lepe si Te zapamatuji
@eloise02 za to vy vypadáte velice inteligentně
@sudylichozrout no jo no... Ale pokud to má být jediný obchod který mi vyjde vstříc kvůli syna tak to beru. Až bude chodit syn do školky určitě se poohlédnu po něčem jiném
@marketa2712 zkusit se to muze, ale dulezite je aby tam byla vedouci .. spis si myslim, ze v ne nebude