Práce z domu, sháním přivýdělek

simcast
14. lis 2017

Zdravím chci se zeptat na zkušenosti z praci z domova. Četla jsem ze je to samej podvod .. schanim privydelek cca 3000kč/ mesicne ale z domova.. nevite jak to je?

sapinek
14. lis 2017

Hezký večer, také jsem sháněla, ale bohužel marně :( Když má někdo štěstí, známé, je z většího města atd., tak se nechá najít. Jediné, čím se mi za tu dobu podařilo přivydělat je prodejem a nabídkou eko drogerie. Rozjezd jsem měla pomalejší (děti stále nemocné, manžel mimo domov a nezbýval čas ani energie), ale ty 3000 se vydělat nechají. Znám ženy, které se tím živí a to mají některé 3 i 4 dítka :D Záleží, kolik aktivity do toho člověk vloží.

hanyas
15. lis 2017

@simcast to je tezke... privydelek se urcite najit da, jen se musi hledat. Ja si treba pres internet vydelavam uz cca 7-8let. Nejsou to zavratne castky, ale pri studiu byla fajn kazda stovka a ted kdyz se sejde 1-2tisice za mesic, je to taky fajn, hlavne kdyz jsem na pnce. Pracuji z domu, pres internet a nejvic se mi na to libi to, ze delam, kdy ja mam chut 🙂

alessja
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jolal
3. říj 2018

@alessja @admin 😂😂😂😂

silwiin
3. říj 2018

Zkus podnikani, treba siti nebo vyrobu neceho, po cem je poptavka. Kamaradka treba sije quiet booky, nebo jak se to presne jmenuje.

avril26
3. bře 2023

Do svého týmu hledám aktivní maminky, tatínky a ostatní lidi co si chtějí přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Práce je jednoduchá a zvládne ji každý.
Sama jsem na rodičovské dovolené, tak vím, že se každá koruna navíc hodí 🙂
V případě zájmu mi napište zprávu.

avril26
3. bře 2023

Do svého týmu hledám aktivní maminky, tatínky a ostatní lidi co si chtějí přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Práce je jednoduchá a zvládne ji každý.
Sama jsem na rodičovské dovolené, tak vím, že se každá koruna navíc hodí 🙂
V případě zájmu mi napište zprávu.

lolisek93
22. bře 2023

Ahojky, k sobě do týmu hledám maminky a ostatní co mají zájem si přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Jedná se o jednoduchou administrativní práci a lehce manuální, stačí pouze počítač a připojení k internetu. Čas na práci si volíte sami dle svých možností a potřeb.
Ideální přivýdělek k MD/RD
V případě vážného zájmu mi napište zprávu.