Zdravím chci se zeptat na zkušenosti z praci z domova. Četla jsem ze je to samej podvod .. schanim privydelek cca 3000kč/ mesicne ale z domova.. nevite jak to je?
@simcast to je tezke... privydelek se urcite najit da, jen se musi hledat. Ja si treba pres internet vydelavam uz cca 7-8let. Nejsou to zavratne castky, ale pri studiu byla fajn kazda stovka a ted kdyz se sejde 1-2tisice za mesic, je to taky fajn, hlavne kdyz jsem na pnce. Pracuji z domu, pres internet a nejvic se mi na to libi to, ze delam, kdy ja mam chut 🙂
Zkus podnikani, treba siti nebo vyrobu neceho, po cem je poptavka. Kamaradka treba sije quiet booky, nebo jak se to presne jmenuje.
Do svého týmu hledám aktivní maminky, tatínky a ostatní lidi co si chtějí přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Práce je jednoduchá a zvládne ji každý.
Sama jsem na rodičovské dovolené, tak vím, že se každá koruna navíc hodí 🙂
V případě zájmu mi napište zprávu.
Do svého týmu hledám aktivní maminky, tatínky a ostatní lidi co si chtějí přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Práce je jednoduchá a zvládne ji každý.
Sama jsem na rodičovské dovolené, tak vím, že se každá koruna navíc hodí 🙂
V případě zájmu mi napište zprávu.
Ahojky, k sobě do týmu hledám maminky a ostatní co mají zájem si přivydělat 🙂
Nabízím jednoduchý přivýdělek z domova. Jedná se o jednoduchou administrativní práci a lehce manuální, stačí pouze počítač a připojení k internetu. Čas na práci si volíte sami dle svých možností a potřeb.
Ideální přivýdělek k MD/RD
V případě vážného zájmu mi napište zprávu.
Hezký večer, také jsem sháněla, ale bohužel marně :( Když má někdo štěstí, známé, je z většího města atd., tak se nechá najít. Jediné, čím se mi za tu dobu podařilo přivydělat je prodejem a nabídkou eko drogerie. Rozjezd jsem měla pomalejší (děti stále nemocné, manžel mimo domov a nezbýval čas ani energie), ale ty 3000 se vydělat nechají. Znám ženy, které se tím živí a to mají některé 3 i 4 dítka :D Záleží, kolik aktivity do toho člověk vloží.