Ahoj, mám brigádu - práci z domu a vrtá mi hlavou, zda svou činnost dejme tomu na dva měsíce stopnout úplně, nebo jestli zvládnu po narození prcka fungovat i dál a třeba jen s menším omezením. Je mi jasné, že to je individuální, ale myslíte si, že cca hodina denně se dá i s úplně malinkým mimčem? (je jedno, zda to bude hodina v kuse, nebo na části a je jedno v jakou denní dobu to budu dělat). Nebo i více hodin?
Díky za názory
@lady_giraffe za me úplný v pohode. Zvladla bych i vic hodin
záleží, jaký budeš mít mimčo, já byla ráda, když jsem se za den najedla.
Dá se to zvládnout. Člověk sice může být dost unavený a musí si někdy přemáhat, když třeba dítě nespí, má bolení bříška atd., ale dá se to. Já pracuju od doby, kdy jsem poprvé nastoupila na mateřskou a víc, než jen pár hodin denně, člověk si zvykne....
hodina denně s malym miminem uplně v pohodě. Zalezí třebas i na tom, zda musís byt v pohybu nebo sedet u PC. Mala treba u me v šátku prospala spoustu času a tou dobou bych se klidně mohla venovat práci na PC
@lady_giraffe Hodina naprosto s přehledem... dá dávala i víc, a občas i bylo dítko mrzuté, ale když byl nejhůř, tak dítko do šátku a já se pohupovala n PC na balonu.
@lrg
@alboo
@kuratkol
@chris_n
@j.a.n.i
Díky ženy 🙂 Ráda bych se úplně neodřízla, ne kvůli penězům, ale spíš mentálně, aby mi nehráblo 😀 Mám to dobré v tom, že si můžu na kalendářní měsíc toho nabrat víc, nebo míň, jak si řeknu. Tak to asi natipuju na tu hoďku denně na začátek a když to půjde, tak si pak dám víc..
Taky si myslím, že úplně v pohodě. Kamarádka dělá buď odpoledne, když malý spí anebo večer 🙂 Sice nemá moc času sama na sebe, ale tak tu práci udělat musí, peníze jsou potřeba 🙂
Myslím si, že úplně v pohodě. Samozřejmě čím bude starší, bude méně spát, ale hodinu, dvě dáš určitě v klidu. Já jsem začala pracovat na pol. úvazek z domova po skončení MD, tedy v 6 měs, ale bohužel já aktivně telefonuju, takže to mě dost limituje.