Práce z domu po porodu - dá se zvládat?

lady_giraffe
2. kvě 2016

Ahoj, mám brigádu - práci z domu a vrtá mi hlavou, zda svou činnost dejme tomu na dva měsíce stopnout úplně, nebo jestli zvládnu po narození prcka fungovat i dál a třeba jen s menším omezením. Je mi jasné, že to je individuální, ale myslíte si, že cca hodina denně se dá i s úplně malinkým mimčem? (je jedno, zda to bude hodina v kuse, nebo na části a je jedno v jakou denní dobu to budu dělat). Nebo i více hodin?

Díky za názory

lrg
2. kvě 2016

Myslím si, že úplně v pohodě. Samozřejmě čím bude starší, bude méně spát, ale hodinu, dvě dáš určitě v klidu. Já jsem začala pracovat na pol. úvazek z domova po skončení MD, tedy v 6 měs, ale bohužel já aktivně telefonuju, takže to mě dost limituje.

alboo
2. kvě 2016

@lady_giraffe za me úplný v pohode. Zvladla bych i vic hodin

betelgeuzz
2. kvě 2016

záleží, jaký budeš mít mimčo, já byla ráda, když jsem se za den najedla.

kuratkol
2. kvě 2016

Dá se to zvládnout. Člověk sice může být dost unavený a musí si někdy přemáhat, když třeba dítě nespí, má bolení bříška atd., ale dá se to. Já pracuju od doby, kdy jsem poprvé nastoupila na mateřskou a víc, než jen pár hodin denně, člověk si zvykne....

chris_n
2. kvě 2016

hodina denně s malym miminem uplně v pohodě. Zalezí třebas i na tom, zda musís byt v pohybu nebo sedet u PC. Mala treba u me v šátku prospala spoustu času a tou dobou bych se klidně mohla venovat práci na PC

j.a.n.i
3. kvě 2016

@lady_giraffe Hodina naprosto s přehledem... dá dávala i víc, a občas i bylo dítko mrzuté, ale když byl nejhůř, tak dítko do šátku a já se pohupovala n PC na balonu.

lady_giraffe
autor
3. kvě 2016

@lrg
@alboo
@kuratkol
@chris_n
@j.a.n.i
Díky ženy 🙂 Ráda bych se úplně neodřízla, ne kvůli penězům, ale spíš mentálně, aby mi nehráblo 😀 Mám to dobré v tom, že si můžu na kalendářní měsíc toho nabrat víc, nebo míň, jak si řeknu. Tak to asi natipuju na tu hoďku denně na začátek a když to půjde, tak si pak dám víc..

suzina08
6. kvě 2016

Taky si myslím, že úplně v pohodě. Kamarádka dělá buď odpoledne, když malý spí anebo večer 🙂 Sice nemá moc času sama na sebe, ale tak tu práci udělat musí, peníze jsou potřeba 🙂