Práce z domu na RD. Máte tip?

adela3333
16. říj 2023

Ahoj, prosím poradíte mi nějakou práci z domu vhodnou při RD?

lichozroutsudy
16. říj 2023

@adela3333 No, můžeš klidně spolupracovat s CERNem, pokud na to máš vzdělání. Ale to my co? Nevíme. Takže jak ti máme asi poradit?

martinka_33
17. říj 2023

@lichozroutsudy to bude urcite atomová fyzička, což laboratoř na štěpení jádra se asi blbe nosí domu 😃

mourovatakocka
17. říj 2023

@adela3333 Většina domácích prací jsou podvody, případně nějaké MLM, bacha na to. Většinou mám odpozorováno, že maminky pokračují ve své původní profesi, podle schopností třeba doučují, překládají, píšou články apod. Narazit na něco "skutečného", aniž bys něco uměla, se myslím rovná zázraku.

pettypet
17. říj 2023

@adela3333 já si ji parkrat našla přes jobs...jsou tam brigády....ale je to fakt různé. Pokud jsi mela fajn praci před mateřskou, tak se zeptej tam, jestli by ti něco našli. Spousta firem je po covidu otevřená praci z domova. Nebo si projed ty jobs.cz...dá se tam filtrovat i práce z domova. Já na mateřský dělala mraky věci...od překladů a výuky angličtiny po barmanku na nepěkné německé diskotéce...podle věku děti a hlidani, co jsem zrovna měla.

adela3333
autor
17. říj 2023

@lichozroutsudy dík za vaši NEochotnou radu neradu 😜 příště bych bejt vámi radši ušetřila čas a úsilí než vytvářet takové odpovědi které daný člověk nepožadoval

adela3333
autor
17. říj 2023

@mourovatakocka no z domu asi nebudu dodávat mechanikum díly na auta s rocnim dítětem 🙃 všichni nedělají ve školství nebo v kanclu

mourovatakocka
17. říj 2023

@adela3333 Nač tak útočně? Jen jsem psala své pozorování. Taky nemám původní profesi vhodnou k pokračování z domova. Že se člověk vůbec namáhá něco psát.

lichozroutsudy
17. říj 2023

@adela3333 Na blbou otazku blba odpoved.

bara88
17. říj 2023

@adela3333 jak ti někdo na takovou otázku může normálně odpovědět?my snad víme co umíš a co máš za školu aby sme ti mohli doporučit práci?

sofinka84
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nikolb99
Odpověď byla odstraněná
Zobraz