Dobre rano, devcata,
pojdte me, prosim, inspirovat...jakou praci delate z domova? Samozrejme, kazda mame jinou kvalifikaci, moznosti...ale tak pro inspiraci...dost me toto tema zajima a ve svem okoli zadnou pracujici maminku nemam (pracujici z domova).
Pekny den vsem,
Petra
Právníka pro vysokou školu.
Antikvar. Nechala jsem si cast prace, aukro a zpracovani sberatelskych detskych edic.
Překladatelka na volné noze.
Svého času jsem měla eshop, který jsem rozjela na mateřské. Teď přemýšlím že se k podnikání vrátím, ale musím najít to "své" co bude vyhovovat současným potřebám a požadavkům ;)
Dělám v HR plně z domova
Zpracovani PENB..+projektantka,ale to zas zacnu az po matersky..
Audity zdravotnické dokumentace, občas nějaký standard péče, občas nějaký informativní leták, občas nějaká databáze.
Autorka na volne noze.
@sigyn dobrý den, kde se dá taková práce najít? Pracovala jsem poslední 2,5 r jako administrativní pracovnice, chtěla bych dělat dál, ale jako home office.
Ja teda nic, ale znam spoustu vytvarnic - hackovani, siti, vyrabeni... nebo treba vcelarstvi 🙂
@lucynka721 Abys mohla delat admina, mela bys rozumet kompum, redakcnim systemum, trochu i programovat v html. To neni "administrativa", na kterou jsi asi zvykla.
@lucynka721 Ale zase jestli jsi machr na administrativu jako takovou, tak zkus juknout na něco v duchu virtuální asistentka, dá se to jet na vlastní triko (což si musíš obstarat klientelu), nebo jsou společnosti které zprostředkovávají přímo asistentky, tam by ti odpadlo to hledání klientů, ale tak jak tak to bude na živnost, nebo tedy zatím jsem se nesetkala s nikým kdo by takto vysloveně zaměstnával...
Ve finančním oddělení (moje původní pozice zhruba), dále máme s přáteli nakladatelství a píšeme, ale tím se vydělávat teda moc nedá 😀
@bramarfi Pokud mohu "spamovat" 🙂 tak zatím jsme vydaly třeba čtyřdílnou antologii od českých a slovenských autorek ze žánrů SF/F/H (Žena se lvem, Žena se sovou, Žena s drakem a Žena s labutí), celkem přispělo 52 autorek, k tomu máme 52 výkladových karet (jakoby tarot) s podobiznami spisovatelek jako bonus. Potom jednu novelu od Jany Rečkové (Vesmír s čokoládou) a nyní v létě budeme vydávat třetí díl povídek ze žánru real prediction (blízké scifi, humor a trable s moderními technologiemi), ten se bude jmenovat "Už je to tady" 🙂 Musím stihnout dopsat povídky, než za 2-3týdny porodím 😀
IT 🙂
Správa nemovitostí (hlídání revizí, komunikace s nájemníky a majiteli, zajišťování oprav, převody energií..)
Překladatelka, snažím se přejít na volnou nohu 🙂.
@lucynka721 Jednu práci jsem našla přes doporučení a druhou přes inzerát na FB. U jedné práce je třeba znát regexy, u druhé zase jazyky a dohledávat informace. Osobně bych se zaměřila na webovky, které mají hodně obsahu a mrkla na jejich inzeráty, co mají přímo na webu (některé to ani jinam nedávají). Např Slevomat, Zbozi, Kupi..atd.
@xantista to je super job, to by mě bavilo, kde k němu ale
přijít ? 🙂
@petrasipkova1 buď zkusit nějakou správcovskou firmu, jestli nehledají asistentku na homeoffice a tím přičichnout k oboru, nebo přes známé - když někdo bydlí v SVJ/BD nebo vlastní dům, aktivně nabízet. Ale bez zaučení se jinde by to bylo asi velké sousto 🙂
Externí administrátorka pro webové portály.