Ahoj,
Sháním nějaký přivýdělek z domova.
Už rok sice pracuji, ale jen na částečný úvazek, nemáme moc hlídání. Peněžně výjdeme v klidu, chtěla bych si ale přivydělat, abychom i více ušetřili.
Pracuji jako zdravotní sestra, takže v oboru nic neseženu. Jsem ale učenlivá, rok zpět jsem ještě byla ve škole, takže práci s pc mám snad ještě v ruce.
Věděly byste o něčem?
Děkuji
Z liberce. Čas mám přes den tak cca 2 hodiny, od 20 večer neomezeně. Pracovat můžu i ve volných chvílích na noční. Takhle čas každý den, ve dnech kdy je syn ve školce, tak i celá dopoledne.
Jazyky jsou u mě bída. Lehce anglicky, ale moc ne.
Ahoj, pracuji jako poradce životního stylu. Nemůžu si stěžovat. Pokud by tě to zajímalo, vyplň tenhle dotazník a ozvu se ti 🙂
Mám pocit, že všechny domácí práce jsou buď MLM, podvody, nebo něco z předchozích zaměstnání 😔
Já jednou zkusila pro DM kompletovat nějaké Beauty kapsle... A jako, člověk nad tím stál pomalu nonstop... I v noci... Aby si něco vydělal. Musel pomáhat i chlap. Bylo na to vždycky jen pár dní.
Všude se to válelo, nesmělo se tomu nic stát. Byla pravidla i na to, jak má být pak ta krabice zalepená lepenkou. Všechno muselo být přesné. Za ty peníze to nestálo. To by na to s dětmi člověk musel mít extra uzamykatelnou místnost a nechodit spát.
Takže za mě práce na doma je buď podvod nebo je to děs za pár šupů.
Pokud člověk není na něco odborník a nemůže třeba doučovat, překládat. Či to nejde domluvit v současném zaměstnání.
@mourovatakocka Skoro jo, pripadne i pro novou firmu, pokud je člověk trochu znamy v oboru.
Pokud si rozumíte s prací na PC, tak se porozhlédněte třeba po nějaké brigádě na eshopech (psaní popisků atd.), nebo zkusit hledat práci jako zákaznická podpora. Chce to prolézt třeba eshopy/webovky, které znáte a mrknout do sekce kariéra, zda třeba někoho nehledají.
@sudylichozrout asi si neumíš představit kolik ta předražená pitomost mesicne vynáší a kolik žen po tom šílí😜
Není všechno MLM kosmetika, nebo podvod...ale chce to hodně hledání a hodně štěstí. Šila jsem doma na stroji. A pozor, to nejsem vůbec žádná švadlena, ani nejsem extra zručná. Jedinou podmínkou bylo mít doma vlastní stroj. Byla to taková pomocná práce jedné velke šicí dílně. Poštou poslali materiál, já jsem to sesila podle návodu a zase poštou poslala zpátky. Žádný velký vývar to nebyl, ale pár tisícovek to hodilo.
Teď je hodně v kurzu trasování pro hygienu. Nemusíš být hygienik, je to akorát nahánění po telefonu a podávání informací. To se dělá taky z domova. Nebo různé e-shopy hledají často brigádníky online. Lepší než tady, je na to Facebook a různé skupiny na téma práce z domova. Nebo Lidkein.
Po Herbalife přijde na řadu DuoLife a ty ultra super dokonalý hadry s pastou, co ti z Felicie udělají Audi. Umyje to kde jaký hnus jedním tahem lépe než Horst Fuchs. 😃Všichni z toho šílí, doslova. Už 2 měsíce mě s tím všude nahání kamarádka.
@domcz_a To si představit dovedu. Před pár lety mě do toho jedna dáma lanařila. Schůzku jsme měly v kavárně, ukazovala mi ty jachty a vily a nakonec za sebe nechala zaplatit. To, že po tom někdo šílí, mě nepřekvapuje, mnozí lidé jsou ve své podstatě neskutečně hloupí a nechají si nabulíkovat prakticky cokoliv.
@sim244 odkud jsi, kolik času tomu můžeš věnovat? Umíš cizí jazyky?