Nevíte někdo o práci z domova? Okolí Sokolova
MLM je ztrata casu, plneni obalek a kompletace propisek jsou podvody. Respektive cokoliv, kde mas nejakou pocatecni investici, je naprosta bejkarna. Spis si uvedom, co vsechno umis a co bys mohla nabidnout nejakemu zamestnavateli treba na 1/4 ci 1/2 uvazek. Pripadne, pokud umis jazyky, matematiku, hru na hudebni nastroj a podobne, muzes treba davat kondice.
Já dělala při mateřské občasnou brigádu - dotazníky pro Median, dělají výzkumy pro ČT, Radiožurnál, takže žádný podvod, občas jsou tam hůře placené projekty, některé i lépe. Je tady i skupiny, kde najdeš více info: https://www.modrykonik.cz/group/4546/
Pár peněz navíc taky beru díky darování krevní plazmy, chodím do Plasma place na Andělu a může se darovat každých 14 dní a za každý odběr dají 600 Kč, vím někteří lidi to odsuzují že se za to berou peníze, ale co, oni z toho pak taky mají peníze. Je to takové drobné finanční přilepšení (samozřejmě pocit z dobrého skutku je k nezaplacení 🙂) ale když se to tak veme, pokryje mi to třeba nákup oblečení 😉
@letadylkokane Proč myslíš že je MLM ztráta času? 🙂
Práce z domova je dle mých zkušeností často podvod nebo špatně placená, doporučila bych spíš zaměřit se na hledání prací u kterých si můžete sama plánovat kolik času tomu věnujete, například práce obchodních poradců, která je často kritizovaná za to že jsou to tzv. "šmejdi", ale není to vždy tak - já sama dělám pro Vorwerk ukázky vařícího hrnce Thermomixu, vím že je to velmi kvalitní přístroj a ta práce je pro mě ideál.
Samozřejmě neznám vaši situaci, jestli opravdu musíte být doma, nebo jeslti např. řídíte, ale za sebe to mohu doporučit jako velmi flexibilní způsob přivýdělku.