Práce z domova při mateřské. Poradíte, prosím?

bohativet
26. led 2021

Holky existuje nějaká práce z domova při mateřské?? Nečekám tisícové výdělky.
Nějaké přepisování textů nebo něco administrativního??
Chtěla bych,, něco '' dělat ale inzeráty samý podvod, buď operátor z domova, manuální skládání ale musíte si zakoupit vstupní balíček.... Atd.
Poraďte....

gramar
26. led 2021

@bohativet Je tu dost diskusí na toto téma. Ale převážně se všichni drží ve svém původním oboru, hodně lidí na MD začne podnikat... Ale univerzální radu asi nedostaneš, určitě se tu objeví někdo, kdo ti nabídne skvělí prodej, nebo snadný výdělek vkládáním inzerátů (podprahové sdělení o tom že je to prodej a musíš najít další co budou prodávat, takže jak blb vkládáš všude inzeráty). V poslední době se tu vyskytlo obchodování na burze - pár dní dozadu tu bylo o krypt pí, dnes tu padl forex, já jedu spíše akčnější nástroje, ale to je podmíněné tím že máš nějaký kapitál (jak psala uživatelka vedle, dá se začít i se 100 dolary, ale je to větší risk)...
Je spoustu věcí co se dá dělat, ale záleží na tom co si troufáš, co umíš a co jsi ochotná pro to udělat... vesměs je ale realita taková, že "jednoduchý" a ideální výdělek jen tak nenajdeš, ty co nejsou podvod se šíří podpultově 😉

marketka_m
26. led 2021

@gramar souhlasím.

@bohativet určitě budto zaměstnavatel.. nebo pak podníkání.. jinak se ti zde ozve tiande, avon, oriflame, global. je toho hodně na vypisování...
popř něco jako klikání za par halířu...

já také hledám, co dál... nechci aby manžel táhnul vše.. a mám dost času po večerech , někdy i přes den, hledám v čem podnikat.. neumím se najít..

burzy atd jo, ok, ale musíš tomu rozumět.. já tomu neorzumím.. musela bych studovat studovat studovat.. a pak možná...

gramar
26. led 2021

@marketka_m Já burze taky nerozumím, na poučky nejsem jedu samostudium pokus/omyl, pravdou je že musíš vědět kolik do toho pokusu jsi ochotná vrazit a obětovat peněz...
Jinak s tím podnikáním tě chápu, taky tápu, chci pryč ze "systému" zaměstnání, ale nějak se nemůžu rozhodnout co bych ráda. Před lety jsem měla e-shop bylo to fajn, ale do toho už znovu nechci 😇

marketka_m
26. led 2021

@gramar proč nechceš eshop? mě to láká 😀 k sakru..
já ani tak nechci pryč ze systému.. spíše něco co by nám dávalo větší finanční svobodu /nemáme se špatně), ale taková touha.. nevím no...

ta burze.. kolik jsi už prodělala.. mi to přijde strašný risk.. než něco vydělám, ne?

gramar
26. led 2021

@marketka_m Nechci eshop z několika důvodů - byrokracie, nemám teď prostory na sklad a hlavně vůbec netuším s čím... Tehdy jsme žili na Slovensku, látkové pleny, šátky atp. bylo pomalu sci-fi a já v tom jela denně, tak byla zkušenost s výrobky a díra na trhu. Teď už nevím co bych chtěla prodávat abych nebyla miliontá...

Hele burza je risk, platí tam že na jednoho co vydělává, je x desítek těch co musí prodělat 😂 Když jsem začínala tak to je cca čtyři/pět let a čistě ze zvědavosti, vzala jsem 2500,- a zkusila to, ono to šlo a postupně jsem se "namlsala" došla jsem k závěru že pohoda a to co jsem tam půl roku střádala jsem na jednom blbém poklesu prodrbala... No a takto jsem to zkoušela několik let, byla jsem v mínusu cca 20 tisíc. Pak byla nějaká krize tak jsem si řekla že to zkusím dala jsem tam zase 2500,- no a po třech dnech jsem vybrala 60 tisíc a ještě tam dalších dvacet zůstalo, ty jsem zas postupně promrhala na špatných obchodech a teď jak začala korona jsem si říkala že na každé krizi někdo vydělal, tak že letos to budu já a klaplo to na ropě. Takže suma sumárum jsem v plusu cca jednoho ročního platu, ale to je dnes, zítra to může být taky úplně jinak, mám poněkud potíž se sebekázní 😂

gramar
26. led 2021

Ale objektivně vzato lidé kolem mě, co měli dojem že se na tom dá rychle zbohatnout prodělali víc než by měli... Navíc já jsem se pro zkušenost nechala jednou zaměstnat u burzovních makléřů, abych načerpala vědomosti (a nebudu lhát byl to slušný mejdan) a vím jedno, kdybych neměla děti věkem bych byla někde kolem 20 tak bych do toho šla s vervou, ale na tuhle párty už jsem v tu dobu byla stará... 😉

marketka_m
26. led 2021

@gramar party neparty..je to potreba nastudovat..podle.mne delat klik klik klak klak:D muzu na PC mysi ve PC hre..ale ne na burze..to pak clovek rychle zjisti kolik ztratil...;)

gramar
26. led 2021

@marketka_m Tak jasný, musíš něco nastudovat (ale v tomto je ta zkušenost opravdu nepřenosná) minimálně pravidla a funkci burzy abys nezůstala v pěkném průseru... Jinak pak už je to v podstatě taková "hra" jen jde o prachy a ještě ke všemu tvoje 😂 Já to celkem dlouho zkoušela přes různé demo účty, zkoušela jsem jak se co chová a proč a tam to šlo skvěle, ale s reál penězi už je člověk víc podělanej a chová se úplně jinak. Do dnes tvrdím že mám spíš víc štěstí než rozumu... Ale já to začala dělat jako koníček, ne jako obživu a koníčkem to furt je a bude ještě hodně dlouho si myslím. Případnou ztrátu jsem vždy brala jako investici do vzdělání a když se dostavil zisk byl to benefit, který pomohl smáznout případné dluhy nebo pokryl nějakou zábavu... 😉
Nikdy do toho podle mě člověk nemůže jít s vidinou snadného a rychlého zisku pohádkového bohatství, protože to je nejsnazší cesta do pekel, dluhů a smutku

dominika2567
8. únor 2021

@bohativet A umíš třeba psát články? Nebo nějaké kratší texty? Pokud ano, doporučila bych ti jednu dobrou firmu 🙂

mirenka_rajchmanka
8. únor 2021

@dominika2567 To by zajímalo mě, jestli to ovšem zakladatelce nebude vadit?

dominika2567
8. únor 2021

@mirenka_rajchmanka Máte ode mě SZ 🙂

marketka_m
8. únor 2021

@dominika2567 take me zajima;)

karin849
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
berry93
31. kvě 2021

@marketka_m Já jsem na rodičáku a vydělávám si skrz Network marketing na Facebooku 🙂. Mám velkou časovou svobodu a jsem finančně nezávislá. Dělám Multilevel business bez nátlaku a bez aktivního prodeje (mlm pro mě není sprosté slovo 😁). Pracuji, kdy mi to čas s malým umožňuje 🌷😉. Začalo se mi hodně dařit, tak už je ze mě nadšená podnikatelka a hrozně mě to baví 🙂

marketka_m
31. kvě 2021

@berry93 tiande?

drep
31. kvě 2021

@marketka_m bože, já si teď přidala na facebooku lektorku dětského kroužku, co dělá i tiande a mně ze sebe bylo blivno, kdybych měla dělat tuhle masírku

berry93
31. kvě 2021

@drep já TianDe teda nedělám, ale mám od nich produkty ráda a když si z toho udělá někdo podnikání na základě vlastních zkušeností, tak na tom nevidím nic špatného 🙂. Já mám kolem sebe spoustu úspěšných žen. Rozumím, že buď mluvíte z nezkušenosti nebo jste se v tomto oboru "spálila", nicméně není na místě hanit podnikání, ke kterému patří marketing. Divím se, že Vám není blivno vždy, když jdete nakupovat do supermarketu, kde na Vás doslova reklama (marketing) kouká 😉

drep
31. kvě 2021

@berry93 no, naštěstí jsem trochu příliš kvalifikovaná než abych musela kamarádkám vnucovat MLM. Upřímně agresivita obvyklého marketingu se s agresivitou reklamy samozvaných podnikatelek s tiende nebo dedrou nebo oriflame fakt nedá srovnávat.

berry93
31. kvě 2021

@drep To, že jste příliš překvalifikovaná z Vás však nedělá experta na MLM. Je v pořádku, že jste úspěšná ve své oblasti práce, avšak pokud v businessu nemáte zkušenosti, tak to neshazujte ostatním lidem jen proto, že na to sama nemáte jak vy říkáte díky své překvalifikovanosti. Titul z člověka nedělá Mistra ve všem a když něčemu nerozumím, tak na to neplivu. Jsem v týmu s úspěšnými maminkami, které jsou velice kreativní, motivované a úžasné ženy, které baví komunikace se zákazníkem a změnily si touto prací životní styl. Jsou to bezvadné ženy, které se staly i skvělými lídry 😊. Nestydím se za to, co dělám 😉🌷

drep
31. kvě 2021

@berry93 tak asi takhle: na to, abych věděla, že MLM je z principu šmejdství, protože je to pyramida, na to fakt nemusím být profesorka ekonomie. Nemluvě o vysloveně lživé reklamě (tiande je přírodní asi jako prsa Pamely Anderson). Různí lidé se nestydí za různé věci, to pro mě není měřítko a jsem upřímně ráda, že se dál můžu s kamarádkama bavit o všehomíru, počasí, atletice nebo třeba chorobách jejich přibuzných, aniž bych každých pět mi už musela zdůrazňovat, že počínaje plísní meziprsti a glioblastoma multiforme konče, vše vyřeší nějaký “přírodní” předražený zázrak🙈🤷‍♀️

berry93
31. kvě 2021

@drep Ano, jde vidět, že nemáte vůbec ponětí o čem hovořím 😉. Já tady neobhajuji TianDe, ale podnikání. A hanit to ostatním jen proto, že tahle oblast není pro Vás, je větší šmejdství, protože plivete jed tam, kde nevíte o čem je vůbec řeč. Nebo možná víte (netuším) , třeba jste jen businessem spálená, tak to poflušete ještě víc, protože jste nebyla úspěšná. Nicméně to pořád není důvod hanit MLM slušným podnikatelům.

Je to asi stejné jak kdybych např. o asistentkách tvrdila, že všechny spí se svým šéfem, všechny prodavačky jsou ženy s nízkou inteligencí a všichni lékaři stojí za prd, takže za nimi s angínou nepůjdu.

drep
31. kvě 2021

@berry93 odkdy je pyramida slušné podnikání? Slušná pyramida je oxymoron🙈🤷‍♀️

drep
31. kvě 2021

@berry93 jinak samozřejmě maminkám/ženám podnikatelkám fandím. Tedy těm, co něco vyrábí, vymýšlí, vytváří. Jako zákaznice je preferuju před řetězci, resp. Naprostá většina mých nákupů jsou Vyrobeno v ČR. Ovšem lakovat na růžovo nahánění oveček, protože bez nich Pyramida nefunguje, to je chucpe.

berry93
31. kvě 2021

@drep Já osobně pracuji v binárním struktuře, také nepreferuji letadlo, pyramidy roku atd.. Pořád však nevidím důvod mlm hanit, jen proto, že se v tom nenacházíte 😊😉.

marketka_m
31. kvě 2021

@drep ono víceméně MLM je o masírování.. prostě nasycení sociální sítěmi všechno možné aby se lidé chytli...