Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti (dobré, špatné, podvod atd.) s touto prací na doma? www.kompletace-doma.cz a nebo www.pracenadoma.net Jedná se o kompletace různých předmětů. Děkuji za odpověď 😊
Jakákoliv kompletace doma je na 99 % podvod.
@pavlinakrcmarova jo,na tohle jsem narazila před rokem a jako zkouší argument,že chtějí zálohu,aby měli jistotu,že to ten člověk udělá a nevyhodí. Ale je to podvod.
@pavlinakrcmarova bohužel vsude chteji platbu predem a malokdy se dostanete tak daleko ze si vydelate..
Ale.z domu jde zehlit lidem, psat clanky, spravovat nejaky web, vyplňovat dotazniky, klikacky, pak klasicke MLM..
Děkuji za odpověď holky 😉
Blbost. Já si díky tady MK našla práci z domu pro e-shop. Někdo to tady dal do diskuze a polovina uživatelek jej zkritizovala, zkusila jsem tam napsat a už pracuji.
Zkus dohledat.
Tak teď koukám, že ti uživatelce smazali..
Práce na home oficce je spousty kór v dnešní době.
Přečti si pořádně obchodní podmínky:
K nabídce Kompletace, montáž výrobků zasíláme kompletní tiskové podklady a informační materiály s podrobným popisem činností, dále objednávkové, registrační formuláře,kontakty na zahraniční firmy z USA, které nabízí tyto samostatné činnosti za uvedených podmínek,a návod k dalšímu postupu...
2.2 Předmětem prodeje je nejnovější vydání 33 stránkového katalogu obsahující 18 nabídek samostatně výdělečných činností českých firem a slovenské firmy. Katalog je zasílán v tištěné podobě a barevném provedení, o velikosti A4 a obsahuje potřebné tiskové podklady - podrobné informace, popisy nabídek, pokyny, podmínky, objednávkové, registrační formuláře a kontaktní údaje na odpovědné firmy. Katalog dále zahrnuje tipy a odkazy na další zajímavé možnosti výdělků z domova.
Čili obě stránky vypadají, že ti za peníze prostě prodají nějaký kus papíru, který ti popíše, kde si můžeš zkoušet (spolu s podobnými jako ty) hledat práci. Působí to dost nevěrohodně, až podvodně.