Ahoj, jsem na MD a po skončení MD bych ráda pracovala ve zverimexu se zvířaty, klidně i bez zvířat ale nevím co je potřeba k tomu abych měla šanci na prijmuti na pozici, se zvířaty mám opravdu velkou zkušenost, prakticky od malička ale předchozí práce jsem měla v okruhu jídla a ne mezi zvířaty. Prosím ženy které pracují - pracovali ve zverimexu, jaké vzdělání musím mít? Je potřeba nějaký kurz? Musím mít pracovní praxi se zvířaty? Díky za odpovědi.
Kamarad pracoval ve zverimexu, chteli bud vzdelani nebo zkusenosti s chovem zvirat. Dali mu pri ustnim pohovoru ukol zkousejici predvest prodejni nabidku zvirete klientovi. A samozrejme cisty trestni rejstrik.
Mam zoopotreby klidne napis sz, zamestnavam prodavačku. Extra podminky jsme nemeli-vztah je zviratum, jinak se vse naucila za provozu
Žádné podmínky jako vzdělání v oboru atp jsem splnit nemusela. Stačila praxe s chovem zvířat, z 99% domácích mazlicku.
@fafrle Ahoj, mám známou ve zverimexu a myslím, že po ní chtěli hlavně to, aby se trochu orientovala mezi zvířaty, uměla doporučit nějaký výrobek, ochotu učit se a umět aspoň práci s PC. Pokud by měla nějaký kurz ohledně chovatelství tak to byla výhoda, ale myslím, že pokud jim podáš jaký zájem máš o to tam pracovat,tak tě více méně jen zaučí 🙂