Zdravím, nevíte, zda je možné mít již v šestinedělí uzavřenou smlouvu na DPP? Jednalo by se o práci u stejného zaměstnavatele, ale samozřejmě na jiné pozici a přivýdělek do těch 10.000,-. Předem děkuji za zkušenosti
@emamaira moc díky 🙂
@kristynakk myslím, že jediné šestinedělí se musí “dodržet” a nejde to, naše personalistky nezvládly ani celou PPM (a to byla dpp fakt na diametrálně odlišnou práci), takže jsem si práci za půl roku vykázala až po zahájení RD😂
Normálně mám v šestinedělí dohodu a peníze přišly… myslím, že to omezení již neplatí
@kristynakk mela jsem DPP uz od odchodu na materskou pred porodem, porodila jsme driv, tak jsem krapet uradovala i z porodnice 😂 a problem nebyl.
@kristynakk já myslím, že můžeš.
Po dobu mateřské dovolené jsem dělala na dohodu, samozřejmě tak,aby výdělek napsaný dělal 9.990,-kč a nemusela jsem řešit příjem
@kristynakk Není to v zákoně upraveno. Když vám účetní tvrdí, že práce v šestinedělí je zakázána, tak lže.
Personalistka mi říkala, že ne, takže jsme to dělali tak, že práci, kterou jsem odvedla v šestinedělí jsem si vykázala až po šestinedělí.