Ahoj, chci se zeptat těch co pracuji nebo pracovali v O2, jsem na mateřské ale upřímně už mě to nebaví doma, pořád to stejné do kola.. Dítko má přes dva roky a údajně má O2 vlastní "školku" ale moje dítko má stále plně pleny a je narozené blbě že by ho nevzali do školky protože by ho brali jako dvouleté i přes to že za pár měsíců od září by mu byli tři roky a ještě k tomu mám smlouvu s mým zaměstnavatelem, takže jsem jakože zaměstnaná ale vím jistě že u nich už místo nemám, tak jsem se chtěla zeptat zda je možné jít pracovat do O2 na max 8h s dítětem co má stále plenky? Pak ještě jsem někde slyšela že je to nejhorší práce co může být že lidé nedostávají výplatu když neprodaji hodně věcí po telefonu že podle prodaných věci se odvíjí jejich výplata 🤷♀️ tak abych na tom ještě nebyla skodna.. Díky za odpovddi.
Muj znami dela u 02, je na fine pozici, vydelava nesmysl. Jsem pod nim. Navolavam klienty z domova, samozrejme vse s vetami, ze se hovot nahrava, v mobilu mam aplikaci co hovory nahrava atd. Mam firemni mobil a kdyz potrebuju, da mi i notas... navolavam tedy stavajici klienty, zda potrebuji upravit sluzby, nebo jim za stejne penize, mozna stovku na vic zaridim o sluzbu vice. Z toho, ze smlouvu predelam, uzavru sluzbu navic, mam prasule. Muzu volat kdy chci. Dostanu dlooouhy seznam cisel a to musim splnit. Musim mit samozrejme i vysledky. Takze jde o tvoji sikovnost. Ja si mesicne prijdu na 10-12koliku. Delam to pres pul roku. Zacatky byli hrozny, povedla se mi smlouva za tyden. Mela jsem chut se na to vykaslat. Ted delam smlouvu 4x tydne minimalne. Ale chce to, se k nekomu takovemu dostat. Ja penize dostala vzdy jak mela, kazdopadne jsem doma a mam to jako privydelek. Pokud budes na prodejne, stejne te ceka 3tydenni skoleni.
Ahoj manžel pracuje na pobočce O2. Plat dostal vždy, jen je to tam rozděleno na základ, který myslím začíná někde okolo 18.000 nástupní ( ono asi i záleží na městě v Praze si myslím bude základ vyšší) a pak už záleží co člověk prodá a z toho má provize. Takže pokud se nedaří má člověk aspoň ten základ.
Já teda budu reagovat na dítě. Mám syna narozeného v říjnu, a když mu byli 2 šli jsme k zápisu. Vzali ho od 1.října. Tak zkus s ním jít k zápisu, třeba by ho vzali, když by bylo dost volných míst.
Tam.jde spis o ty plenky. Ve vetsine ms maji sva pravidla. V nasi je podminkou bez plenky, sam naji a oblece,vyslece. Ucitelky dopomohou,ale nemuzou se venkvat vsem.
Ja mam listopadoveho,sel od rijna,ucitelky byly skepticke,ale.syn je fakt sikovny,tak bez problemu. Bohizel jsem ale.videla,ze treba 4letak se nedokazal sam najist a ucitelka to vytkla jeho matce a kdyz se to nezmenilo,tak mu neprodlouzili dochazku na dalsi rok....
A v práci to nebude pořád dokola? Z toho co píšeš mi nepřijde, že potřebuješ do práce, aby se vám zlepšila finanční situace.
A tedy promiň, ale "blbe" narozené dite, má upřímně spíš "blbou" mámu, radeji se snaz naučit dítě bez plenek, a buď šťastná že s ním můžeš trávit celý den.
Jinak jak jít psala paní výše, mzdu dostanou vždy - je to základ+provize dle uzavřených smluv.
Se školkou v O2zkušenost nemám. Ale vždy se dá ve všech školkách nastoupit i během roku, stačí zkusit volat a volat jestli se neuvolnilo misto.
Ano ano, ta druha varianta bude spis. O2 je opravdu spatny zamestnavatel, zvlast pro nekoho, kdo uz ma nejake roky a je zvykly na to, ze se s nim zachazi jako s clovekem. (Osobne jsem tam nedelala, ale po skole jsem chvili delala ve Vodafonu, a tam byla spousta lidi, co zkusenost meli. Rikali, ze ta prace pro VF byla 100x lepsi, a i to byl dost shit 😀 ) Je to uz peknych par let, ale podle pristupu operatoru na lince k zakaznikum hadam, ze se nic nezmenilo (tedy ne k lepsimu).