Ahoj,
chtéla by jsem se zeptat, zda tu někto pracuje na nákupním oddělení bud jako asistentka nákupu nebo jako nákupce. Chystám se na podobnou pozici asistentky a potřebovala by jsem poradit jaké funkce v Excelu se využívají. Ráda by jsem své excelovské dovednosti před nástupem ještě vylepšila.
Děkuji za každou radu 🙂
@t1ny já nákupčí jsem, ale excel jsem nějak nepoužívala. Záleží na firmě, na tom co po tobě chtějí, jaké jiné mají programy apod. Já pracovala v SIEMENS, takže žádná malá firma. Někteří nákupčí kolegové excel používali hodně, na analýzy. To však nebyla moje náplň práce. Navíc ani šéf nijak nepotřeboval abychom v excelu vynikali. Takže těžko říct. Je to jen o firmě a o šéfovi. Na toto tahák neexistuje.
možná bych jen poradila obecně co se hodí : v-look-up, grafy, tabulky, kontingenční tabulky - to asi hodně.
tak hodně štěstí v práci. Není to zrovna med, dělat nákupčího. PEVNÉ NERVY přeji.
Nejsem nákupčí, ale Excel umím hodně dobře, řekla bych, tak kdybys chtěla s něčím pomoct nebo vysvětit, klidně napiš IP 🙂