Práce v McDonald´s. Dají se tam opravdu naplánovat směny jak potřebuji?

31. říj 2022

Dneska radši anonymně, hledám práci na zkrácený úvazek, a úplně nejlépe dopoledne, tak do 12 abych mohla vyzvednout že školky, zatím nedá spinkání. A teď k dotazu našla jsem inzerát že v Mcdonalds přijmou a že se dají směny naplánovat jak "potřebujete vy" a já se chci zeptat jestli to tak opravdu je? Jestli tu někdo je kdo tam pracuje??
P.s.: je mi jasné že tak úplně růžové to nebude ale jestli aspoň z části je to o tom co píšou
Děkuji

monars
31. říj 2022

Hodně záleží na tom, zda už tam není někdo kdo by si plánoval směny jako vy. Pokud mají dopolední směny plne, tak máte smůlu. Pokud se o dopolední směny nikdo nehlásí tak vám dovoli si je naplánovat. (tedy u nás to tak bylo) ale já chtěla při škole odpolední.

levandulovy_caj
31. říj 2022

Já tam pracovala jako brigádník a ty směny jsem si mohla plánovat, jak jsem chtěla, ale vím, že stálí zaměstnanci měli směny dle potřeb meka... Ale určitě bych se zeptala, jestli by ti v tomto vyhověli. Maximálně tj řeknou ne a budeš hledat jinde 🙂 podle mě je to hodně o manažerovi, jak se bude umět domluvit se zaměstnanci🙂

eviicka
31. říj 2022

Za zeptání nic nedáš, chceš to jako brigádu nebo zaměstnání? Záleží jaké směny chtějí ostatní, fakt je, že v Mc Donalds dělají hlavně studenti, takže by tvoje dopolední mohly vyhovovat.

merope
31. říj 2022

Určitě to zkus - záleží na potřebách té konkrétní restaurace. Jak už tu píšou holky. Vím, že sestra dělala naopak večery - uzavírala pobočku, pak se musí ještě uklidit, spočítat kasa..., takže končila vždy až po půlnoci. A měla to tak pravidelně vždy stejné dny v týdnu.

eressiel1020
31. říj 2022

Klidně mi napište do sz. V McDonald's jsem dělala na zkrácený úvazek

jasminek2012
31. říj 2022

Ségra tam dělá, matkám s dětmi se vychází vstříc a dělají hlavně ranní. Ale ségra chodí na zkrácený úvazek, děti nemá a směny má tak, jak si napíše. Samozřejmě občas ji volají, zda by nevzala jinou směnu, ale když řekne ne, tak ne. Bohužel záleží na člověku, co směny píše, občas tam měla prudiče, co to měnil, takže si musela dupnout.
Jiná je tam už 2 roky a vždycky se nasmějeme těm historkám. Lidi neskutečně otravují a prudí, ale časem to máš na háku a neřešíš.

jjasmina
31. říj 2022

Zeptala bych se v konkrétní pobočce, známá tam dělala, ale prý peníze o ničem