Ahoj holky,pracuje tu prosím někdo v Lidlu?pracují v Kauflandu,ale uvažuji o změně obchodu.
Můžete mi prosím napsat své pro a proti ohledně práci v Lidlu?ať se můžu teda rozhodnout?děkuji
Pracovala jsem i v kaufu, i v lidlu, už je to tedy více let. V kaufu na pekárně, nevím, jak to funguje teď, ale tehdy jsem byla jen tam a nemusela na kasy, to se dalo. V lidlu dva roky a bylo to příšerný, utekla jsem odtud sedřená jak Bulhar s nervama v kýblu. Teď aspoň už platí trochu normálně, za mne si tam člověk moc nevydělal. Hodně se naběháš, na konci (ranní) směny domů nepůjdeš, dokud se nevybalí palety. Bude vás na směnách málo, ale očekávání vašeho výkonu bude veliké. Teď už bývají i noční, tak možná se vybaluje v noci, nevim. Furt kontroly z vrchu, divná firemní politika. Nevím, jestli je to lepší než v kaufu, oboje má svoje, takže asi záleží na kolektivu, hlavně na vedoucích tedy, to dělá fakt moc. V lidlu je blbý, že máš kasu, k tomu vybaluješ, nebo máš pekárnu a k ní mražák, takže fakt lítáš jak debil celý den. Nevím, co je horší, jestli celý den sedět za kasou, nebo toto. 🙂
Jediné plus bych viděla ve výši mzdy a v jistotě pravidelné výplaty. Jinak kauf a lidl jsou sesterské společnosti, mají stejného vlastníka, takže tak asi.
@kris_kubko a Kaufland neplati vcas? Nebo jak to myslis s tou jistotou?
@pavicka Kaufland včas platí,ale má o cca 7 tisíc méně než Lidl.
@kris_kubko ano vím,sesterské společnosti jsou už 7 let,nebo jak dlouho
A děkuji moc,takže po přečtení prvních dvou komentářů zůstávám v kaufu 🙂 jsem tam na kase,ale už skoro 2 roky.takze nic neměním a zůstávám 🙂
@pavicka to bylo myšleno všeobecně, není samozřejmost u každého zaměstnavatele, že platí včas. Kauf samosebou platí taky, to u těchto gigantů funguje.
Aha, já právě myslela, že platem už jsou si podobně. Tím, jak je kaufland větší, funguje trochu jinak, máš zam svůj úsek a staráš se. Takže pokud ti nevadí práce na kase, není co řešit. V lidlu dělají všichni všechno, aby byl kdokoliv kýmkoliv zastupitelný, když je třeba.
@kris_kubko no na kase jsem teď skoro 2 roky.teda jsem celý život na kase,ale pak zase není co dělat tak se doplňují jen kasy,což mě ubíjí mno
Já jsem v lidlu... V květnu to bude 6 let ( z toho teda 2 roky rodičovská dovolená) a já jsem tam maximálně spokojená. Ano je to dřina... Ale my máme skvělou partu, práce mě baví a mzda mi přijde fajn 🙂
Vydržela jsem tam dva měsíce. Za mě hrůza 🙈