Práce u pořádkové policie. Pracuje někdo?

6. čer 2023

Najde se tu někdo kdo pracuje u pořádkové police? Jaká je to práce? Bavi vás?

barulina
18. říj 2023

Ano já. Který oddíl tě konkrétně zajímá. Pořádková je obvod, ohs, spj a pod

autor
19. říj 2023

@barulina je, ani jsem nečekala že se ještě někdo ozve 🙂. Byla bych u státní policie na OOP. Bylo mi řečeno že "dělají vše". Tzn jsou první u všeho co se děje. Mám hotové psycho testy a čekají mě fyzické.
Zajímá mě asi hlavně, jestli máš pocit že je ta práce ne bezpečná?

metallico_mondo
19. říj 2023

.

barulina
19. říj 2023

Jasneze může být i nebezpečná. Záleží, na jakém oop jsi. Ale všude se může něco jak říkáme vysrat. Jezdíš do toho, z čeho lidé utíkají. Bývás často první u nehod, pozaru, zdravotních komplikaci. Pronásleduješ vozidla, chystáš ty zlé. Je rozdíl město, vesnice, velké Oop malé Oop. Na malé já už bych nechtěla, sice méně klasické naší pořádkové práce, ale za to děláš hodně dopravou agendu, a není tam většinou možnost jen 8hodonnovych směn. Já jsem policajt z Ostravy, Velek Op, velký nápad TC, ale sloužila jsem chvíli ve Vizovicich a už bych prostě na má oop nesla. Ale to je pak na každém co ho baví a co preferuje. Já jsem ráda, že na velkém oop más možnost jít postupem primárně do kanceláře. Já už tedy nějaký ten rok jsem, ale sloužím už 18let.

autor
19. říj 2023

@barulina naštěstí bych byla na malém městě, spíš vesnice. I když, možná že to není spíš "naštěstí" 😂. Jeste by mě zajímalo, jak se dá zvládnout zopka s dětmi..?

barulina
19. říj 2023

Jo tak to ti neřeknu. Já byla na zip ve 20, zoo byla na rok a půl pak Praha. Ale neměla jsem děti. Takže za mě to bylo super.