Dobrý den,
nemel by někdo tip na práci pri ridicaku. Nejlépe z domova.
Děkuji
@bara88 ja myslim, ze ne, naučit se dá téměř vse 🙂
@denca92 z domova ti budou nabízet dedru, tiande a další MML systémy... málo kdo ti nabídne něco jiného... známá se chytila jako virtuální asistentka.. je v tom dobrá a firmy si ji vyhledávají.. ale to chce asi budovat od začátku a vědět jak na to.. jinak z domova asi podnikání, a jak píši výše v tom v čem jsi dobrá...
@michaela1990xx jasně no
@bara88
@michaela1990xx
třeba naučit se navrhovat domy... pár youtube kanálua jsi TOP :D ne sranda, pardon.. mě to tak ted napadlo... jako hodně věcí se jde naučit, ale pokud chceš něco vyrábět a tvořit tak musíš mít dar jinak to nikdo nekoupí.. 😀 asi těžko se naučíš malovat obrazy abys je mohla prodávat ... 😀 a teda prodávat jo, ale někdo aby je koupil 😀
@michaela1990xx Jasne, v tom případě nastuduj programovani, treba Java, dot.net a podobne... A budes si moct z nabídek vybirat 😁 Akorát pochybuju, ze to stihnes po dobu rodicaku.
Také jsem hledala i k práci něco na doma, ale jak se píše výše, fakt samé mml a nebo kosmetika, já tímhle rozhodně nezbohatnu, potřebovala jsem vydělat vyšší obnos, aspoň 15 tis. Takže jsem se velmi rychle vracela zpět do práce, a obávám se, že to tak budu mít i u druhého
Jestli jsi šikovná a umíš péct dorty/zákusky můžeš zkusit to. Některé kamarádky šíji na zakázku od oblečení pro psy, děti až po plesové šaty, ale taky to chce praxi a zručnost. Dají se tím vydělat pěkné penízky,ale zabere to hodně času.
@verulevrtule Jojo, souhlas, za rozumné peníze se dá najít pouze něco odborného, ideálně v obou IT, účetnictví a podobně.
@kkathuska mystery asi jako prAce z domova velmi tezko.ne?
@michaela1990xx Naozaj? No serióznu prácu seriózne platenú tak rychlo urcite nie.
@marketka_m Asi tak. Tiez som sa pobavila. Alebo z nej bude cez noc prekladstelka, účtovnícka, ....
@kkathuska ??? Urcite to patrilo mne? Ja som sa len vyjadrila k tým prepisom-ze aj k tomu musis mat vzdelanie teda ovládať prstoklad, nakolko prepisovať niečo len tukanim ako datel to moc na tom nezarobi ak ma urcite aj termín odovzdania.
Btw. ja mam skvelu prácu, poväčšine momentálne z domu.😉
Ja delam praci z domova na pocitaci a nestezuju si. Kdyz budes chtit muzeme si o tom popovidat.
@denca92 to bx me zajimalo....
@denca92 jeste eurona, global3000,oriflame..atd
@marketka_m Klikacky kde zarobiis straaaasne veľké peniaze.😀
@jakreb ale to neni mlm ne
@marketka_m Ved nepise o mlm ale o super práci na počítači....
@jakreb aha...to jsem popletla..nekdo zde psal o mlm..ale smazano asi...
a ty delas co?
@marketka_m Senior uctovnik
Tak to přeci záleží co umíš