Uz jsem fakt bezradna. Manzel shani praci coby obchodak a nikde nic neni nebo to je na živnostenský list a do toho se nam moc nechce. Rad by jezdil autem po zákaznícich, delal objednávky, atd... tohle je asi hodně o známých a timtoo se ptám, nevíte o nějakém volnem fleku v Praze?
Koukám pravidelne na prace.cz a neni tam nic, nechci čekat do aleluja než mu nejaka prace padne k noham podle jeho představ.To bych se asi nikdy nedockala změny 😧😧
Diky moc za info
@malinkaelinka my jsme z Prahy, ale tady jsou zase OZ s velkou specializaci nebo jak to říct. Energetiku nechce, makléř taky ne. Spise takove ty "jednoduche" v potravinarskem řetězci a to nemůžu najít nikde.
Ale uz koukám na ÚP, děkuji za info. 😉😊
@lamce92 nevěřím, že nic není. Dělala jsem roky OZ pro potravinářský korporát a když jsem s tím loni sekla, během 2 týdnů jsem měla spoustu schůzek s headhuntery a kdybych v tom chtěla zůstat nová práce by byla do měsíce. A to jsem ženská v plodným věku. Zkuste adresně pivovary, mattoni, mars, nestle, atd... pokud má manžel žaludek na korporát. Taky profil na jobs.cz a linkedin. A mozna by stalo, aby manzel koukal sam, neni snad nesvepravny.
Ať si zvýrázní svůj profil na LinkedIn, nahodí své CV na jobs.cz, profesia apod. Obchoďáků není nikdy dost.
@bassetlady dekuji, mrkneme.
Joo, to bych ráda, ale to bych se taky nikdy nemusela dočkat,ze s necim přijde. Na tohle je docela laxni. Soucasna prace spis vadi me nez jemu, takze ..... chapete. Nikam nespecha/nehleda.😲😧
Brunetka11 ono asi v tom neumime jen hledat.
Všem díky moc. Ja budu věřit ze do konce roku uz bude jinde.
@lamce92 ne to nechápu. Manžel je pro mě parťák a ne šachová figurka.
@bassetlady nedelam mu nic za zady, jeden b tom spolecne.😯😊
@lamce92 za každou cenu jen potravinářství a pod.? Co od práce očekává?
@lamce92 nejde o to, že za zády. Ale jak tu čtu, tak Vám jeho práce vadi, Vy prohlížite inzeráty, manžel je laxní, Vy chcete, aby byl do konce roku jinde ( což se nedá stihnout kvůli výpovědní lhůtě). Takže s ním šoupete, jak Vy potřebujete. To je hodně smutné.
@lamce92 Kdyby manžel chtěl, novou práci má v Praze hned. Obchoďáka nikdo dělat nechce, takových míst je vždy volných hodně. Pokud ale nechce, tak nemá smysl mu nějakou práci hledat, protože stejně nebude o práci stát a takového zaměstnance nikdo nechce - ono to na takových lidech je většinou dost znát, o pozici zájem nemají, nic je nezajímá, jsou nemastní, neslaní... těžko něco radit :-/
@zuzineckah tak asi jen potravinářský nemusi byt, ale nechce nic s energetikou. Nechce byt v kanclu ale jezdit v terenu.
@lamce92 co tohle?
Ty jo to mě překvapuje, já jsem práci sháněla od konce léta a zrovna pozice obchodního zástupce byla hodně hledaná. Asi region od regionu, já jsem z Vysočiny. Co za sebe můžu doporučit, vytipovat si zajímavé firmy, kde by rád pracoval a oslovit je přímo. Nabídnout se jim. Já jsem takhle kdysi práci našla, moje ségra aktuálně taky, byla zoufalá, je defakto po škole, nikde ji bez praxe nechtěli a tak obepisovat různé společnosti, které se jí líbily. A ejhle, zrovna v jedné někoho potřebovali. Takže bych to zkusila i takhle. Jinak doporučuju jobs.cz i stránky pracáku, portal.mpsv.cz, tam inzerují hlavně menší firmy, které si nechtějí platit drahou inzerci na známých portálech. Držím palce, ať práci brzy najde.