Práce nebo brigáda v těhotenství

kristjir
1. črc 2019

Dobrý den, chci se zeptat, co jste dělali za práci v těhotenství. Já jsem právě v 10.tydnu a momentálně se budu hlásit na úřad práce, ale ráda bych si sama něco našla, co nejdřív, ale vůbec nevím kde hledat a co hledat. Poradíte mi, co jste dělali vy?

sudylichozrout
1. črc 2019

@kristjir
Vsechny do jedne jsme jako tehotne vysivaly macrame chnapky. Nebo... Ze by mela kazda svou praci ve svem oboru? 🤐
Preci zalezi na tom, jake mas vzdelani a jakou profesi... Podle toho muze vybirat.

kristjir
autor
2. črc 2019

@sudylichozrout bohužel v mém oboru (zdravotnictví) se dělají převážně 12 hodinové směny, což mě nikde nevezmou...

ireniq
2. črc 2019

Já jsem taky ze zdravotnictví, z práce na JIPu nepřetržitý provoz+podávání cytostatik jsem v těhotenství přešla na ambulanci, administrativa jen na ranní... ale bylo to v rámci toho samého zařízení a je to velký provoz, kde se to není problém. Mohla bys hledat recepci nějakého zdravotnického zařízení, nebo větší odběrovou místnost, kde by byla samostatná pozice jen na zadávání žádanek, nebo asistentku v ordinaci, která dělá jen administrativu, ne odběry atd. Druhá věc je, že když to v dotyčném zařízení neznáš, bude potřeba víc času na zaučení, pro zaměstnavatele pochopitelně není moc výhodné 3 měsíce zaučovat a pak budeš 3 měsíce pracovat a konec...

lelec30
13. črc 2019

@kristjir ja jsem zacala s praci az na RD, ale je mozne delat ji i pocas tehotenstva. Kdyby jste chtela vice info, napiste mi 🙂

janasv3
1. čer 2020

@lelec30 Možnosti přivýdělku jsou široké. A začíná být pěkně, to přijde i práce kolem rodinného domku (RD) 🙂