Nevíte některá z vás o nějaké brigádě, či práci, která se dá zvládat při mateřský. Nejlépe když by jste to měli odzkoušené aby to nebyl podvod. Děkuji za typy 🙂
Avon a takove podobne prodeje jsou jedna moznost, pokud mas moznost mezi lidi a nemas problem dalsi oslovit s nabidkou. Jinak klasickou brigadu treba v obchode o vikendech, jestli mas moznost hlidani treba. Hlavne neber praci do ktere musis neco nejdrive investovat, to je skoro vzdy podvod.
Pokud mas moznost hlidani tak klasicke brigady pres ruzne agentury.Ja chodim na vikendove nocni doplnovani zbozi,bohuzel na MLM nemam bunky 😊
Zkus brigády ve tvém okolí třeba v obchodě, trafice nebo někde co máš v dosahu, případně i přes agentury. Pokud máš teda možnost hlídání. Nebo můžeš hlídat děti a máš vyřešené i své hlídání 🙂
Právě že tady je to dost složité bydlíme na vesnici kde je 50 baráků. A autobus sem jezdí 3 denně. A řidičák taky nemám, ten je teprve v plánu. Takže co se týče lidí, tak to jsem na mizině. myslela jsem spíše nějakou výrobu předmětů či něco takového. Nevíte o něčem.
@lucifux Zkus se zaregistrovat na fleru,nepotrebuujes ZL.Nabizet muzes pletene ci hackovane veci, denicky,alba,koralky..Ale nezbyva nez tam cekat..Pokud nemas vylozene stesti na firmu z okoli,ktera nabizi praci domu.Nebo dalsi vec zkus MLM,za to nic..Na fb jsou vecne nejake nabidky..
Ahoj, ja sem zacala spolupracovat s firmou Oriflame maji novy projekt, jedna se o praci na internetu. Casove nenarocne. Pro vice info mi napiste zpravu.
ahoj, můžeš zkusit klasické MLM - parfémy, Avon, Oriflame, Global apod. Skoro nic tě to nestojí (když nepočítám někdy za registraci pár stovek), poznáš se s novýma lidma. Kdysi jsem to dělala, teď mě už plně zaměstnává nejmladší syn 🙂 Pokud chodíš mezi lidi, rozhodí jen katalogy, já měla teda i vizitky, aby si mě lidi pamatovali, dávala jsem dárečky...klapalo to hezky, ale už není tolik času (i nyní držím v náručí mladšího, starší konečně spí).