Práce na mateřský

lucifux
28. lis 2017

Nevíte některá z vás o nějaké brigádě, či práci, která se dá zvládat při mateřský. Nejlépe když by jste to měli odzkoušené aby to nebyl podvod. Děkuji za typy 🙂

astyna
28. lis 2017

ahoj, můžeš zkusit klasické MLM - parfémy, Avon, Oriflame, Global apod. Skoro nic tě to nestojí (když nepočítám někdy za registraci pár stovek), poznáš se s novýma lidma. Kdysi jsem to dělala, teď mě už plně zaměstnává nejmladší syn 🙂 Pokud chodíš mezi lidi, rozhodí jen katalogy, já měla teda i vizitky, aby si mě lidi pamatovali, dávala jsem dárečky...klapalo to hezky, ale už není tolik času (i nyní držím v náručí mladšího, starší konečně spí).

robin92
28. lis 2017

Avon a takove podobne prodeje jsou jedna moznost, pokud mas moznost mezi lidi a nemas problem dalsi oslovit s nabidkou. Jinak klasickou brigadu treba v obchode o vikendech, jestli mas moznost hlidani treba. Hlavne neber praci do ktere musis neco nejdrive investovat, to je skoro vzdy podvod.

handulkak
28. lis 2017

@lucifux ahoj, já třeba chodím v patek na noční, hlídá manzel, když ráno přijdu, na chvilku si lehnu a pak šup dělat obed🙂

martavy
28. lis 2017

Pokud mas moznost hlidani tak klasicke brigady pres ruzne agentury.Ja chodim na vikendove nocni doplnovani zbozi,bohuzel na MLM nemam bunky 😊

bacika
28. lis 2017

Zkus brigády ve tvém okolí třeba v obchodě, trafice nebo někde co máš v dosahu, případně i přes agentury. Pokud máš teda možnost hlídání. Nebo můžeš hlídat děti a máš vyřešené i své hlídání 🙂

lucifux
autor
28. lis 2017

Právě že tady je to dost složité bydlíme na vesnici kde je 50 baráků. A autobus sem jezdí 3 denně. A řidičák taky nemám, ten je teprve v plánu. Takže co se týče lidí, tak to jsem na mizině. myslela jsem spíše nějakou výrobu předmětů či něco takového. Nevíte o něčem.

martavy
28. lis 2017

@lucifux Zkus se zaregistrovat na fleru,nepotrebuujes ZL.Nabizet muzes pletene ci hackovane veci, denicky,alba,koralky..Ale nezbyva nez tam cekat..Pokud nemas vylozene stesti na firmu z okoli,ktera nabizi praci domu.Nebo dalsi vec zkus MLM,za to nic..Na fb jsou vecne nejake nabidky..

astyna
28. lis 2017

@lucifux

pokud umíš plést nebo háčkovat, dá se tím slušně přivydělat. Já třeba pletu háčkované nákrčníky pro dospělé a pro děti 🙂

holzbaska
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
berub
4. únor 2018

Ahoj, ja sem zacala spolupracovat s firmou Oriflame maji novy projekt, jedna se o praci na internetu. Casove nenarocne. Pro vice info mi napiste zpravu.

lucifux
autor
11. bře 2018

@berub Ahoj můžeš mi poslat vice info.