Práce na doma při mateřské. Máte tip?

baja8
5. lis 2021

Ahoj,nemáte někdo tip na práci na doma při mateřské? Jsem na rizikovem těhotenství,měla jsem práci,která me velmi naplnovala,ale bohužel kvůli komplikacím v tehu,jsem v ni nemohla pokračovat.Velmi mi práce chybí..na netu nacházím jen samé pochybné nabídky☹

bara88
5. lis 2021

Tak ono asi záleží co umíš že.

bara88
5. lis 2021

Jinak na netu toho asi moc nenajdeš jedině odvolávat firmy

hojda
5. lis 2021

A to se vzdáš nemocenské?

bara88
5. lis 2021

@hojda nějak nechápu jestli je na bocenské nebo mateřské

littlebee124
5. lis 2021

@baja8 Zalezi hodně co v praci delas, aby brigáda nebyla to samé, to se nesmí. Navíc teda brigáda musí být taková, abys mohla plnit lékařská narizeni a neporušila léčebny režim a pracovat bys měla v době vychazek nikoliv kdy se ti zachce.

baja8
autor
5. lis 2021

Jsem na nemocenské,mateřská je tu za chvíli 🙂. Pokud vím mohu si privydelavat,když dodrzim vycházky a práce bude mimo obor,za který pobiram nemocenskou. Proto bych rada práci na doma..

littlebee124
5. lis 2021

@baja8 Zkus obvolat nějaké fakt známe firmy, zda nechtějí pomoc takto před Vánocemi. Ale určitě bych nesla do plnění obálek a tak od neznámých.
Nebo firmy co dělání letáky do schránek, ze bys to někomu skládala a tak 🙂

baja8
autor
5. lis 2021

@littlebee124 Ano to vím 🙂. Pracovala jsem v lékárně jako laborantka,takže tak. Asi bude velmi těžké něco najít, na netu jsou všelijaké pochybné nabídky ..☹

hojda
5. lis 2021

Hodně firem má teď takové ty nárazové práce před Vánocema.

hojda
5. lis 2021

Nebo péct cukroví🙂

baja8
autor
5. lis 2021

@hojda Ups tak to by ode mě nevypadalo hezky 🙂

hojda
5. lis 2021

@baja8 😂

patapuf
5. lis 2021

@baja8 Covidová linka 1221 pořád hledá brigádníky. Potřebuješ jen sluchátka s mikrofonem a PC s internetem. U některých callcenter je to s podmínkami horší, jinde lepší. Nedávno hledaly brigádníky na linku Servodata a ty mohu doporučit.

baja8
autor
5. lis 2021

@patapuf Děkuji za tip 🙂