Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s prací na doma od firmy Arabella Bijoux Prague
ahoj děkuji za radu, to máš vlastní zkušenost??
Ahoj, doufam ze muj prispěvek prečte někdo z vedeni teto firmy. Je mi pěz 60 let, mam mali duchod, tak jsem poslala Vam 1750 Kč s virou v to že jste solidni firma, vyrobila jsem z vašeho matarialu 15 naramku po vami uvedene technologii a take odeslala je na vami uvedenou adresu 20.11.2013. Čekam na pracovi smlouvu a take na 1000Kč za naramky, ktere jsem dokonale vyrobila.Mate moje tel. čislo a take čislo učtu v bance. Tak nevim v čem je problem. Možna to bylo tima svatky.
Děkuji za odpověď
takže všem kdo se kdy zabívali prací pro Arabella bijoux - je podáno hromadné trestní oznámení na tuto firmu pro podvod. S dovolením, si dovolím odkaz na e-Mimino.cz a i tam je poměrně hodně rozvinutá diskuse na toto té ma a dočtete se zde i to, komu se ozvat a pokud by jste se chtêli přidat k této žalobě co udělat. I já jsem této firmě naletêla a oni si vesele obchodují v Polsku a jedou dál. Fakt super....... Doufám, že to k nêčemu bude a někdo je klepne přes prsty. a navíc tento týden to bylo i v Čt v pořadu černé ovce. Jen nevím který den. zkuste na to kouknout.
na kolenou prosím nic neposílej. 1750,- korun už nikdy víc neuvidíš a to je jediné, o co jim jde. 😉 . i kdyby si nakrásně to první vyrobené vzali, dostaneš se na mínus 750,-. aby ses dostala na plus, budeš makat, makat. a pak už od nich nic nepřijde, že děkují......rozum do hrsti. opravdu ne.