Práce na doma. Nevíte o něčem?

angeeliina
15. pro 2020

Ahoj holky chtěl bych se zeptat jsem na mateřský a měla bych zájem o domácí práce ale žádný dotazníky raději bych manuální práci lepení nebo cokoliv takového hledala jsem na internetu ale našla jsem jen samé podvodníky nevíte někdo jsem z Karlových Varů není problém si pro práci dojet dekuji

gramar
15. pro 2020

@angeeliina zkušenost ze širokého okolí, lepení, propisky atp. jsou mnoho práce (maká celá rodina), za velmi málo peněz a neúměrné vytížení (nejen časové, ale i psychické, abys stihla plnit dané termíny)... Takže doporučuji spíše si v okolí najít možnost roznášení letáků, začíná to být znovu v kurzu..

angeeliina
autor
15. pro 2020

@gramar hledám už delší dobu ale nak se mi lepí smůla na paty ale děkuji

drep
16. pro 2020

Já bych na tvém místě rozhodila sítě mezi kamarády a jejich kamarády a nabídla žehlení. Žádná hrůza náročnost, dá se u toho koukat na televizi. Mně by se třeba žehlící výpomoc hodila, ale jsem úplně odjinud.

gramar
16. pro 2020

@angeeliina No oni potom vždycky všichni skočí a dost často to jde z huby do ruky a dohazuje se to po známosti, ale vím že sousedka šla tuším do lidlu, s tím že k nám nechodí letáky a že by je roznášela a ono to klaplo... ;)

petra006
31. pro 2020

Obalky, propisky jsou na prd. Ja vkladam inzeraty na fb. Kdyz budes chtit, muzeme se domluvit.

jakreb
31. pro 2020

@petra006 Uz nemás koho otravovať tak si nasla MK? 😀
Btw.poprosim pracovné podmienky, plat, atd..