Práce na doma. Nemáte tip?

jituskamou
12. led 2023

Ahoj maminky nebo také nastávající maminky chtěla jsem se zeptat existuje přivýdělek na doma.
Za a nudím se chci něco dělat být užitečná za b každá koruna navíc se hodí za c nechci MLM atd ( jako super ale ne na vydělaní ) líbilo by se mi manuální práce jenže stránek je hodně sami podvodníci. Já osobně dělám dotazníky ale to hodí max 100 Kč myslela jsem jestli nějaká neví dost by mi to pomohlo děkuji.
Jediné co jsem našla tak na hotlince no 4kč za minutu super ale v takové nouzi zas nejsem.

eloise02
12. led 2023

Dotazníky hodí max 100? Jako vážně, já měla teď poslední výplatu z populace 603,- (Za dobu co jsem u nich už jsem vydělala přes 7000,-) Jinak dělám dotazníky pro několik společností a fakt si nestěžuji.

jituskamou
autor
12. led 2023

@eloise02 na populace nejsem já jsem na you a trendano to mate měsíčně

eloise02
12. led 2023

@jituskamou Tak co zkusit nějaké další, je jich plno...? Hodně dotazníků chodí třeba z Národního panelu.

lucifux
14. led 2023

@eloise02 omlouvám se, že jsem se takhle přivařila do diskuse, ale mohu poprosit o nějaké větší informace k těm dotaznikům. Ráda bych vyzkoušela a něco taky přivydělala.

eloise02
14. led 2023

@lucifux No já jsem přihlášená na stránkách populace, prosebe, narodnipanel a ivyzkumy. Na všech je potřeba se zaregistrovat a pak vyplňovat dotazníky, které posílají. Jsou takové které jsou za korunu, ale i takové, které jsou třeba za 60,- U některých se dá nechat poslat peníze na účet, až když je tam třeba minimálně 400kč, někde to omezeno není, populace vyplácí sama od sebe, každého čtvrt roku. Nejsou to žádné horentní částky, že by se na tom dalo uživit, ale já jsem ráda i za těch 600, protože na cestě to nenajdu. Kdysi mě někdo uvrtal do rmail(u), kde se měly odklikávat reklamy, ale tam, když se člověk blížil, k té částce, kdy by mohl očekávat peníze, tak maily chodit přestaly. Tady u těchto aspoň můžu říct, že všichni opravdu platí.

eloise02
14. led 2023

@lucifux Jinak, třeba tady jsou nějaké další informace - https://www.prace-z-domu.com/recenze-na-web-pop...
A ještě jsem zapomněla, u některých se dá zakliknout, že chceš třeba telefonické průzkumy, ty jsou placené výrazně líp, ale je to tak fakt třeba na půl hodiny, kdy volají - si udělat čas. Ale pár jsem jich už absolvovala. Pak jsou ještě online rozhovory, třeba za 700kč jeden, ale to jsem nezkoušela.

lucifux
24. led 2023

@eloise02 i kdyby to hodilo pár stovek, tak i za to budu ráda při těch dnešních cenách.