Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, zda je v pořádku to, co mi řekli v práci : po mateřské jsem nastoupila do práce na zkrácený úvazek, se změnou místa na domov. Bylo to řešeno dodatkem k původní smlouvě. Nyní navyšuji úvazek na 0,9 úvazku se změnou pracoviště na kancelář. Máme k dispozici 5 týdnů dovolené. Do této doby jsem čerpala 2,5 týdne (12 dní). Se zvýšením úvazku mám nyní místo 2,5 týdne necelé 2 týdny. Čili se mi asi 4 dny ztratily někde v překladu. Pracovní dobu jsem měla a stále mám 5ti denní. Jen místo 4 hodin denně mám 4x 8,5 a jednou 4 hod týdně. Když jsem se na to ptala na ekonomickém, řekli mi, že to tak spočítal systém. Je to opravdu tak správně? Moc děkuji
@nazka Jo, je to správně, ten nepoměr, který tam vidíš, vznikne tím, žes větší část roku odpracovala po 20 hodinách, ale nevyčerpala si odpovídající část dovolené a teď už na den dovolené budeš potřebovat víc hodin (tedy krom toho patého dne) a proto ti vychází méně dnů.
Na hodiny je to takhle: 75 hodin za ten zkrácený úvazek, 45 hodin za ten 0,9, vyčerpáno 48h, zbývá tedy 72 hodin, což je teoreticky 9 dnů, ale pro tebe celé 2 týdny, protože ty na týden dovolené potřebuješ "jen" 36 hodin.
Už je to jasnější? Případně se ptej.
Dovolená se teď už počítá na hodiny...takže při zvýšení úvazku by se ti adekvátně měl navýšit počet hodin dovolené, ale při přepočtu na odpracované hodiny by ti to na dny mělo vyjít stejně. Tady si to zkus zadat https://www.finance.cz/dane-a-mzda/kalkulacky-a...