Posunutí data nástupu do práce kvůli úrazu

glimmer
17. zář 2015

po RD jsem z původní práce dostala výpověď pro nadbytečnost (vše bylo v pořádku, odstupné, ... ) - ještě jsem na firmu byla i na neschopence ... v srpnu jsem byla pohovoru u nás na nové místo, s tím, že mě přijali a domluvila jsem si nástup od 1.10.2015 (ve firmě s tím neměli problém) ... ale teď jsem bohužel utrpěla zranění ruky (mám jí fixovanou v sádře až nad loket, beru léky na silnou bolest) ... doba léčby 6-8 týdnů + následně rehabilitace ... mám nastupovat do práce k PC a mám v sádře pravou ruku, jsem pravák ... ráda bych se v nové firmě domluvila na pozdějším nástupu (protože teď bych tam fakt byla k ničemu ☹ ... co byste dělala davčata vy? Chci paní zavolat a říct jí co a jak, ale bojím se, že nebudou čekat ... ☹ je to práce, která mě bude bavit, za dobré peníze, ... prosím o názory ...

zanri
17. zář 2015

já bych tam zašla, po telefonu to není ono

glimmer
autor
17. zář 2015

@zanri paní z personálního je na sídle v Praze ... na pohovory jezdí po pobočkách, takže jí tam nelze zastihnout ☹

zanri
17. zář 2015

@glimmer A co zajít za tím "budoucím" šéfem? On rozhoduje o tom, zda někoho přijme. Domluvit si s ním schůzku a tam mu říct, že jste měla k němu 1.10. nastoupit, ale že se stalo to a to, ale že o tu práci moc stojíte, zda by vám vyšel vstříc a nástup posunul.