Poraďte práci na doma, mám ekonomické vzdělání

lencourek
3. bře 2014

Dobrý den, moc bych potřebovala poradit a hlavně pomoci. Abych popsala svoji situaci: vrátila jsem se v srpnu 2013 do práce po MD. Ke konci MD jsem se snažila hledat jinou práci, jelikož se mi vracet do pojišťovny nechtělo. Nic se mi nepodařilo najít. Doma jsem byla celkem 5 let -2 děti. V práci mě vzali zpět, ale mé původní místo bylo obsazeno a tak mě dali na jinou pozici- mám po telefonu přesvědčovat klienti, kteří chtějí ukončit smlouvu, aby si to rozmysleli a zůstali dále u pojišťovny. Práce je to pro mě velice těžká, jelikož je mi to proti srsti, na tuto práci nemám správnou povahu ani žaludek. Hlavně na nás tlačí a máme určen na den cíl, který nejsem schopna splnit. Jiný přesun v rámci firmy není možný. Stále hledám něco jiného, ale bez úspěchu. Z práce jsem ve stresu, když jsem doma a pomyslím na to, že třeba zítra zas půjdu do práce se mi úplně stahne žaludek. No hrůza. Z práce jsem tak unavená a znechucená, že doma nejsem k použití. Jediná výhoda je, že mám smlouvu na dobu neurčitou, žádné víkendy a práce do 16:30 nebo do 17h. Jenže než dojedu domů... Nebydlíme ve městě, ale cesta mi trvá autem tak půl hodiny + veliké problémy s parkováním. Děti do školky vozím a vyzvednout je nezvládám. Vzdělání mám ekonomické. bohužel nemám praxi v účetnictví a tak ho nemohu provozovat. Moje vroucné přání je práce z domova, abych odpoledne zvládala děti. Mohl by mi někdo poskytnout radu či nabídku na práci - administrativa, správa inter. obchodu, přepisování textů... více mě nenapadá. Jsem velice zodpovědná a pečlivá. Děkuji za jakékoli rady a moc by mě zajímalo, zda je nás víc, v takovéto situaci a jak to řešíte

madrilena
3. bře 2014

práce z domova se nejlépe domlouvá s firmou, pro kterou již pracuješ... sehnat takovou práci na inzerát je podle mě dost těžké, pokud nepracuješ v IT nebo jiných specifických oborech; v ČR stále není moc vůle home office umožňovat; nadepisování obálek atd. jsou obvykle podvody, takže to bych ani nezkoušela; já bych se snažila najít práci, která Tě bude bavit, zapracovala bych se a pak bych event. zkusila vyjednávat; asi jsem Tě moc nepotěšila, ale co k tomu napsat; současný stav není ideální a pokud máš malé děti a nemáš nějaké super vzdělání nebo nemáš nějaké zvláštní schopnosti, tak nevím, nevím, není to jednoduché