Pomocná kuchařka ve školní jídelně. Co vše tato práce obnáší?

lili1503
16. čer 2024

Dobrý den,

Chtěla jsem se Vás zeptat jako samoživitelka, mě z pracovního úřadu nabídli místo pomocné kuchařky ve školní jídelně, chtěla jsem se zeptat jestli tady někdo není kdo pracuje na takové pracovní pozici? A jestli by mi neřekl co všechno tato pozice obnáší, protože mi po telefonu skoro nic neřekli.
Děkuji

queequegg
16. čer 2024

@lili1503 kucharka nejsem, ale doporucuju mrknout na platove tabulky, protože plat pomocne kucharky je velmi tristní, kor pro samozivitelku.

moudivlacek
16. čer 2024

Popis pozice
Pomocná síla do kuchyně znamená pracovní pozici, která zahrnuje veškeré pomocné práce v kuchyni přes umývání nádobí, údržbu kuchyně, čištění zeleniny, přípravu salátů a jakoukoli pomoc kuchařům při vaření.

zuzazidkova
16. čer 2024

Je to jak píše @moudivlacek, plat podle tabulek plus teda osobko, pracuji ve škole, holky u nás v kuchyni se ale mají dobře, hodně surovin i jídla si nosí domů

adelisss
16. čer 2024

Dělala jsem pomocnou kuchařku brigádně v restauraci a peníze nic moc, ale dočasně se mi to tehdy hodilo. Každá kuchyně může být organizovaná trochu jinak. Co jsem dělala: umývání nádobí, škrábání brambor a zeleniny, obalování řízků, zeleninové saláty, bramborový salát, knedlíky (kynuté, karlovarské, ovocné), chystání příloh (smažení hranolek a amerik např. :D). S masem většinou dělali kuchaři.

mourovatakocka
16. čer 2024

@lili1503 Vůbec netuším, kuchařka nejsem, ale byl to jeden z mých snů - kvůli pracovní době a blízkosti k dětem do školy😜 Každopádně mnoho zdaru 🍀