Dobry den, nemate nekdo zkusenost, jak se dostat na hospodarskou kriminalku na administrativni pozici? Jak je to tezke a co to vse obnasi? Dekuji
Jako ty. Myslíš civilního zaměstnance, nebo policistů. Jsem policistka klidně napis
@ilonne Neskutecne zajimava a asi i narocna profese. Pamatuju si, ze uz jsi to nekde psala a ani jsem ti nesmekla poklonu.
@sudylichozrout děkuji, ale je to prostě práce. A i mě "semlela". Opustila jsem Policii po 20ti letech práce. Především kvůli neustále narůstající administrativě pro kterou máš neustále méně času na skutečnou policejni práci. Ale zajímavé to bylo, to ano.
@ilonne To jsi vydrzela hodne dlouho. Jinak ta narustajici administrativa je uplne vsude. Kamos rika, ze pro papiry nedtiha lecit, bracha zas, ze pro uradovani nestiha ucit 🤬
@sudylichozrout no, já šla učit a tvrdím, že jsem se v tom našla 😁
@sudylichozrout I když kvůli tomu studuju už druhou VŠ.
@ilonne Ty jo, tak to je hustej profesni obrat 🙂 Delas si jen pedmin a aprobace, nebo to beres od prvaku?
@sudylichozrout Holka, od prváku. Už jsem v druháku 😁. Má vystudovanou Mgr. soc. ped. A Učitelství pro střední školy - ped. Min., jenže na 1.stupen musím udělat celých 5 let přímo tohoto. Ped. Min. nemůžu, přestože mám obor Pedagogika - jenže špatně číslo a je tam to sociální 😠😫.
@ilonne To je ulet s temi regulemi... 🤦♀️ A kde studujes?
@sudylichozrout v Ústí na UJEPu.
@ilonne Tam byl chvili i bracha, pak sel do Budejic. Ja mam take mj. socped, delala jsem ho na UK. Ale jak jsem uz hromadu let od toho, tak uz vubec netusim, ze z toho clovek nemuze jit ucit na normal skolu jen s aprobacemi z pedagogfakulty. Fakt pakarna.
Brácha tam dělá spoustu let a všichni u nich mají vysokou školu a ti co tam jsou nově tak mají pár let praxe na obvodu. Jinak jako první musíš udělat fyzické a psychické testy. Co říkal brácha tak každý by chtěl na "kriminálku" do kanclu.