Policie-hodpodářská kriminálka. Jak se dostat na administrativní pozici?

innuska123
7. únor 2020

Dobry den, nemate nekdo zkusenost, jak se dostat na hospodarskou kriminalku na administrativni pozici? Jak je to tezke a co to vse obnasi? Dekuji

dandaa
7. únor 2020

Brácha tam dělá spoustu let a všichni u nich mají vysokou školu a ti co tam jsou nově tak mají pár let praxe na obvodu. Jinak jako první musíš udělat fyzické a psychické testy. Co říkal brácha tak každý by chtěl na "kriminálku" do kanclu.

barulina
7. únor 2020

Jako ty. Myslíš civilního zaměstnance, nebo policistů. Jsem policistka klidně napis

barulina
7. únor 2020

@dandaa každý by nechtěl. Ale tady jde spíš o aespecko

dandaa
7. únor 2020

@barulina asi záleží jak kde, u nich je velká poptávka.

ilonne
7. únor 2020

@dandaa No tak na hospodářskou kriminálku rozhodně každý nechce a už vůbec není pro každého. Dělala jsem to 13 let.

dandaa
7. únor 2020

@ilonne opakuji, u nich je velká poptávka. Nevím jak je to jinde, tudíž nebudu soudit.

sudylichozrout
7. únor 2020

@ilonne Neskutecne zajimava a asi i narocna profese. Pamatuju si, ze uz jsi to nekde psala a ani jsem ti nesmekla poklonu.

ilonne
7. únor 2020

@sudylichozrout děkuji, ale je to prostě práce. A i mě "semlela". Opustila jsem Policii po 20ti letech práce. Především kvůli neustále narůstající administrativě pro kterou máš neustále méně času na skutečnou policejni práci. Ale zajímavé to bylo, to ano.

sudylichozrout
7. únor 2020

@ilonne To jsi vydrzela hodne dlouho. Jinak ta narustajici administrativa je uplne vsude. Kamos rika, ze pro papiry nedtiha lecit, bracha zas, ze pro uradovani nestiha ucit 🤬

ilonne
7. únor 2020

@sudylichozrout no, já šla učit a tvrdím, že jsem se v tom našla 😁

ilonne
7. únor 2020

@sudylichozrout I když kvůli tomu studuju už druhou VŠ.

sudylichozrout
7. únor 2020

@ilonne Ty jo, tak to je hustej profesni obrat 🙂 Delas si jen pedmin a aprobace, nebo to beres od prvaku?

ilonne
7. únor 2020

@sudylichozrout Holka, od prváku. Už jsem v druháku 😁. Má vystudovanou Mgr. soc. ped. A Učitelství pro střední školy - ped. Min., jenže na 1.stupen musím udělat celých 5 let přímo tohoto. Ped. Min. nemůžu, přestože mám obor Pedagogika - jenže špatně číslo a je tam to sociální 😠😫.

sudylichozrout
7. únor 2020

@ilonne To je ulet s temi regulemi... 🤦‍♀️ A kde studujes?

ilonne
7. únor 2020

@sudylichozrout v Ústí na UJEPu.

sudylichozrout
7. únor 2020

@ilonne Tam byl chvili i bracha, pak sel do Budejic. Ja mam take mj. socped, delala jsem ho na UK. Ale jak jsem uz hromadu let od toho, tak uz vubec netusim, ze z toho clovek nemuze jit ucit na normal skolu jen s aprobacemi z pedagogfakulty. Fakt pakarna.

tonicka16
23. črc 2023

@barulina je to už stary prispevek, ale nemohla bych také napsat pro více informací o pcr, prosim?🙂

barulina
24. črc 2023

@tonicka16 ahoj, klidně napis