Dobrý den koníkovky,
chci se zeptat přítel se 23,7 přihlásil na úřad aby dostavál podporu ( ukončil pracovní poměr a do nové práce bude nastupovat v srpnu) vyjádření jestli mu podporu schválí nebo ne mu ještě nepřišlo. Moje otázka ale je zda mu v srpnu nějakou podporu vyplatí nebo ne. Děkuju
A kdy ma dalsi schůzku na UP? Ja jsem od 1.7 na UP - proběhla registrace a teď v úterý jsme meli domluvenou dalsi schůzku a tam jsem dostala papír o schválení podpory...poštou mi nic neposílali a musí to podepsat....
no pokud mu to schválí, tak stejně dostane podporu jen za ten poslední týden v červenci a zbytek mu ještě náleží výplata od zaměstnavatele, pokud tedy šel na úp hned po výpovědi a nečekal skoro celý měsíc
Ono to schvalování podpory trvá někdy dlouho. Já čekám už déle jak měsíc. Ale pokud mu to schválí, vyplácí se k 15. dni.
@kamilkaz Ahoj, no to je těžká otázka, když nevíme jestli mu schválí to vyjádření :D. Pokud ano, tak by podporu měl dostat na měsíc srpen. (Za červenec měl výplatu u zaměstnavatele). Nevím, jestli se řeší i těch pár dní v červenci, každopádně soc. a zdr. mu jde ještě z té výplaty.