Ahoj holky, potrebovala bych poradit. V zari mi skoncila rodicovska dovolena a mela jsem se vratit do prace. Mam ted neplacene volno do konce rijna, ale zamestnavatel mi dal v ono zari vypoved. V listopadu jeste odpracuju posledni mesic. Nasledne se prihlasim na UP a moje otazka: z ceho se mi bude pocitat podpora v nezamestnanosti? Z rodicaku? Nebo ze zamestnani?
@j.a.n.i Dekuju moc za odpoved! Bude se to pocitat ze zamestnani i v pripade ze bych u nej odpracovala napr. jen jeden den? Protoze mi slibil neco v tom smyslu, ze do prace nebudu muset fakticky chodit, ale ze se vyrovname dle zakona vcetne vyplaceni odstupneho... Nevim presne jak to vlastne zamysli
urco ze zamestnani,...,mela jsem to podobne
Holky, situace se posunula... Zamestnavatel mi oznamil, ze sepiseme dohodu o ukonceni pracovniho pomeru k 1.11. - tim budu mit odpracovany 1 den. V tehle smlouve bude taky uvedeno ze vypoved nastala z organizacnich duvodu na strane zamestnavatele. Odstupne mi taky vyplati.
Ja se ted jen bojim, aby nebyl pripadne nejaky problem na UP co se tyce vypoctu podpory v nezamestnanosti, aby nebyla nejaka snizena nebo tak neco.
Muzu byt v klidu nebo se mam bat?
@j.a.n.i Podle zamestnavatele se to ako odpracovany den pocita, kladla jsem mu to a srdce a upozornovala... Taky zadala aby se to napsala od 2.11. ale moc se mu do toho nechtelo... Je to jako drazdit hada bosou nohou. Nakonec se muze taky nastvat a dat mi obycejnou dohodu bez odstupnyho.
@marecek4 Jenze problem je v tom, ze jsem ted na neplacenem volnu, tedy bez naroku na mzdu. A predpokladam, ze kvuli tomu, ze se to zamestnani pocitat nemuze...
@remy23 podle mě neplacené volno je pořád jen dohodou mezi Tebou a zaměstnavatelem-normálně by jsi měla mít nějaký mzdový výměr,a další věc je že pokud jsou ze strany zaměstnavatele překážky v tom,aby Tě zaměstnal,tak by jsi měla mít normálně výplatu,pokud je to z Tvojí strany,tak je jen lepší že byl přístupný na neplacené volno,podle mě Ti platí normálně mzdový výměr který jsi měla před mateřskou,pokud Ti nevystavili nový,ono i to odstupné musí z něčeho počítat a protože jsi dostala výpověď s výpovědní lhůtou,tak se to nedá počítat z rodičáku-je tam mezi tím prodleva,to by počítali hned
O neplacené volno jsem žádala sama. Dcera chodí do školky ale potřebuje čas na adaptaci, navíc si zvyká dost těžko.
Každopádně jsem přesvědčená o tom, že ten jeden den odpracovaný mít budu, nikdo přeci nedokáže jestli jsem výpověď podepsala 1.11. ráno nebo až odpoledne. Taky jsem vyčetla, že i když to bude "dohoda", nemělo by to vadit, jelikož tam bude uvedeno, že se jedná o organizační změny na straně zaměstnavatele. Takže snad v pohodě.
Ahoj holky, pročítala jsem diskuzi. Ale stejně v tom plavu.
Jedná se mi o jednu věc se kterou bych Vás chtěla poprosit o radu.... 12. 1. 2013 mi končí rodičovská dovolená a 10. 1. 2013 nastupuji na operaci s kolenem. Jedná se mi o to, že mi bylo naznačeno v práci, že s mým návratem do zaměstnání již nepočítají. Byla mi mezi řečí nabídnuté odstupné. Ale hlavně mě zajímá když si nechám na operaci vystavit neshopenku a pošlu jí zaměstnavateli aby mne prozatím nemohl vyhodit kdo mi proplatí neschopenku? Zaměstnavatel nebo stát když jsem pobírala 3 roky rodičovký přéspěvek a hlavně z jakého příjmu bude vypočítaná neschopenka??? Pracovní smlouvu mám na dobu neurčitou. Předem děkuji za odpovědi
@luciasek001 Prvních 21 dní bude platit zaměstnavatel a vypočte se to z pravděpodobného platu, tj. nejčastěji z toho co máš ve smlouvě. Od 22 dne platí OSSZ a bude se to počítat z platu před mateřskou.
@j.a.n.i Aha, tak to je super zpráva. Díky za info. Nechám se tedy překvapit co přijde za cifru.
@remy23 V tomhle případě ze zaměstnání, pokud ten poslední měsíc odpracuješ.