potřebovala bych poradit, snad se mi to podaří formulovat. 13.9. t.r. bych měla nastoupit do práce po 3leté rodičovské dovolené, ale místo toho nastoupím na nemocenskou - koncem roku čekám další miminko. Jen netuším jak bude v tomto případě postupovat můj zaměstnavatel, tedy z jaké pozice jako na tu nemocenskou nastoupím. Na to "moje" místo už nárok nemám, to mi nemuseli 3 roky držet, zaměstnavatel nekrachuje ani nic podobného. Volala jsem na personální, jedno a to i náhodou to moje místo tam mají, ale pouze na dobu určitou, což přijímat nechci. Mám smlouvu na dobu neurčitou. Tak nevím zda pro mě potom pro výpočet nemocenské a mateřské budou platit podmínky, které jsem měla před nástupem na první MD a RD nebo zda musím jako přijmout nějaké místo + plat atd. a z toho se bude vycházet??
rozumíte někdo tomu mému dotazu? vím, že jsem to asi napsala zmateně ale líp to asi formulovat nedokážu
Měla jsem to stejné - teda až na to, že moje místo je u zaměstnavatele pořád a bývala bych se vrátila na stejnou pozici (mám taky smlouvu na dobu neurčitou).
V lednu mi končil rodičák s prvním prckem 4.1. a hned 5.1. jsem nastoupila na nemocenskou, na které jsem byla do nástupu na druhou mateřskou, tedy do 11.3. (mimčo jsme čekali v dubnu).
Druhou mateřskou mám počítanou ze stejného průměru jako první.
U tebe to bude stejné, protože neodpracuješ ani den, tak se ti druhá mateřská musí počítat z průměru, který jsi měla před nástupem na první mateřskou a je jedno z jaké pozice na ni nastupuješ, jde tady o výdělek. Jiné by to bylo, pokud by jsi nastoupila do práce, pak by se ti druhá mateřská počítala z nového výdělku. 😀
helcenka, to není tak úplně pravda, pokud nastoupíš ke stejnému zaměstnavateli a máš nižší plat, tak máš nárok na výši původní PPM, pokud jí začneš pobírat do 4 let věku předchozího dítěte.
Myslím, že pokud se dítě narodí do 4 let od prvního, tak budeš mít mateřskou stejnou.